9.8/10

Fuzzylicious


82 Beoordelingen (totaal)
31 beoordelingen (12 maanden)

98.8% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.8%

Fam. Louwerse

Score: 4

05 May 2017

Leuke site speciaal voor veilig hondenplezier.

Heb de Fantastic Foam Ball en de Chuckit! Tennis Ball besteld. Onze hond is er gek op en niet onbelangrijk: ze zijn nog steeds heel. Daar wij een Rottweiler hebben had ik dit zeker van de Foam Ball niet verwacht..... Tevens hadden we de Everlasting Treats Kip (large) besteld, maar ondanks wat er in de beschrijving staat was dit weg gegooid geld. Binnen één minuut had onze hond dit verpulverd en doorgeslikt, een duur (gr)hapje...............


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hans

Score: 5

27 Apr 2017

leuke extra voor de honden

Diverse speeltjes besteld, goed en op tijd geleverd.Honden zeer enthousiast. Ben benieuwd naar nieuwe zaken en zal bij interesse opnieuw bestellen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rolf

Score: 4

21 Apr 2017

snelle en accurate afhandeling van bestelling, kwaliteit van hetgeen besteld is valt niet mee.

bestelling snel en correct uitgeleverd. ik had speel goed voor onze 10 mond oude labrador kruising besteld. dit speelgoed zou zo goed als onverwoestbaar moeten zijn..... na 5 minuten reeds de eerste stukjes er af geknaagd.... na een half uurtje op het speelveldje zijn er meer stukken van het rubber afgebouwd. we hebben het hier met name over een werpbot en bal van bionica


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

L.M.J. Creemers

Score: 4

16 Mar 2017

prima en snelle service!

Leuk was dat - naast de bestelling - ook nog een kleine, persoonlijke attentie was toegevoegd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Cindy

Score: 5

24 Feb 2017

Supervlotte service

Bestelling was goed verlopen, de hondjes zijn erg blij mee. Vlotte afhandeling. Ben supertevreden


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Emilie

Score: 5

04 Feb 2017

zeer snelle verzending en goede afhandeling

Wij hebben de fetch en treat nu al een paar keer uitgeprobeerd en de hond vindt het helemaal geweldig. Degelijk apparaat, niet duur voor die prijs. Erg blij mee!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Yvet

Score: 5

03 Feb 2017

Super blije hond, sterke speeltjes, topservice!

Snelle reactie, overzichtelijke site met mooie spullen. Prettig mailcontact en persoonlijk advies. Super service qua afhalen of bezorgen. En vooral enorm veel waardering van onze Franse herder voor de (foam) ballen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ursula

Score: 5

27 Dec 2016

Netjes op tijd bezorgd. Ik ben tevreden

Het was netjes op tijd geleverd. Ik ben tevreden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marian

Score: 5

18 Dec 2016

Domme teckel

Wij zijn erg blij met het ballenwerp apparaat. Onze teckel waar wij van overtuigd waren dat zij intelligent is,stelt ons diep teleur,zij doet de bal terug daar wij het uitkomt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Karin

Score: 3

18 Dec 2016

De hond vermaakt zich er goed mee

We hebben al heel wat speeltjes gekocht voor onze samojeed maar hij is gek op plukken, dus steekt er eenmaal wat vulling uit een knuffel dan sloopt hij 'm. Hetgeen wij nu bij jullie hebben gekocht was zeer prijzig, vond ik, maar goed we hebben het toch geprobeerd, en heb 'm wel al een keer dicht moeten naaien, wat dan wel weer jammer is, want voor 30 euro verwacht je toch niet dat zoiets snel kapot gaat. Maar om 't nu meteen weg te gooien was het ook te duur voor. Hij is er nu weer even zoet mee en is er ook echt gek op, dus hopelijk houdt die nog even.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Fuzzylicious is de expert op het gebied van speelgoed en gadgets voor honden & katten. Snelle service, persoonlijk advies, een eigen video kanaal waar de speeltjes en gadgets worden getest en een informatieve blog.
Dus zoek je iets hips en unieks, voor je hond of kat? Dan moet je zeker even bij Fuzzylicious.nl gaan shoppen.


Contactgegevens
E-mail: info@fuzzylicious.nl
Tel: 0620463928
KVK: 69034680

Website
http://www.fuzzylicious.nl

Adres
Fuzzylicious
Willibrordesstraat 31
6657 BL Boven Leeuwen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten