9/10

Fuva


70 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

94.3% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

94.3%

D.

Score: 5

03 Apr 2017

Snel geleverd en goede prijs!

Wat later op de middag besteld maar toch gewoon de volgende dag in huis. Kwam goed uit want ik had hem ook de volgende dag nodig. Nergens anders goedkoper kunnen vinden. Gewoon goed.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Eva van Willigen

Score: 5

07 Mar 2016

Super webshop

Vorige week mijn 5e bril hier gekocht, de volgende dag al in huis zoals altijd. Snelle service, fijne prijzen en super mooie brillen. Alleen maar lof voor deze webshop.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Martijn van H.

Score: 5

02 Mar 2016

Lichte twijfel werd weggenomen door goed advies en een lage prijs

In het begin was ik wat sceptisch omdat ik nog niet over Fuva.nl gehoord had. Daarnaast waren de prijzen ook goedkoper dan bij andere websites / winkels. Na een chat-gesprek met Freek nam ik de juiste beslissing en heb ik nu een mooie zonnebril voor de laagste prijs. Het pakketje is zeer snel naar mij in Duitsland verstuurd, lees: zondag besteld & woensdag ontvangen! Zeker een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Britt

Score: 5

21 Feb 2016

Snelle en vriendelijke service, goede zonnebrillen en de laagste prijs

Van verschillende vriendinnen had ik zeer goede reacties gehoord over Fuva, dus heb hier ook mijn Rayban gekocht. Ik ben super tevreden met de service en voor een leuke prijs, heb ik mijn zonnebril. Ook fijn dat het gratis verzending is!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Erna

Score: 1

09 Nov 2015

Slechtste webshop waar ik ooit mee te maken heb gehad, jammer dat ik toch minstens één ster moet geven.

Hoewel ik zeer frequent bij tientallen webshops bestellingen plaats, kan ik niet anders zeggen dan dat ik nog nooit zo’n slechte ervaring heb gehad bij het doen van een online aankoop. Mijn bestelling werd keurig volgens afspraak geleverd, maar viel me helaas wat tegen. Contact krijgen met de website waar ik de bril bestelde bleek een grote uitdaging te zijn. Uiteindelijk werd ik doorverwezen naar Fuva.nl, die de bril aan mij geleverd hebben. Helaas werd het daar bepaald niet beter van. Antwoorden lieten lang op zich wachten, waren kortaf, zeer informeel en gevraagde informatie werd niet verstrekt. Bij het herhalen van de vraag werd op geïrriteerde wijze naar de website verwezen, niet dat het antwoord daar makkelijk te vinden was: Klantvriendelijkheid komt blijkbaar niet in het woordenboek van Fuva.nl voor. Na twee maanden (!!) is het uiteindelijk gelukt is om de bril te retourneren, maar mijn geld kan ik blijkbaar naar fluiten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Nee

Evert D

Score: 4

01 Jul 2015

Duidelijk, snel en goedkoop

Dit is wat ik verwacht bij het online kopen van luxe producten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Martijn de Haas

Score: 5

29 Jun 2015

Prima zonnebril

Ik heb een prettige ervaring opgedaan met Fuva. Ik ben erg tevreden met mijn Ray Ban aviator


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

D. Tavenier

Score: 5

29 Jun 2015

Zowel zonnebril als lenzen besteld

Voor een vakantie was ik op zoek naar een nieuwe zonnebril. Kwam toen uit bij een leuk model van Ray-Ban en zeker voor een goede prijs. De zonnebril kwam netjes op tijd binnen dus toen ook voor het eerst online lenzen besteld. Met een stukje begeleiding vanuit de chat zijn de lenzen zonder problemen besteld en voor exact dezelfde lenzen (ook het merk) toch bijna 50% voordeliger! Weet dus wel waar ik in het vervolg de lenzen ga bestellen:)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lex

Score: 4

29 Jun 2015

Lenzen besteld

Ik heb laatst lenzen besteld bij Fuva.nl, de lenzen zitten prima en de levering was snel.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Charlotte

Score: 5

29 Jun 2015

Zeer klantvriendelijk en goede producten

Laatst een groen gespiegelde ray ban gekocht en ik werd heel netjes geholpen via de chat. Ook de zonnebril had ik de dag erop al binnen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Fuva.nl is een webshop voor zonnebrillen en contactlenzen uit het hoogste segment. Door goede samenwerkingen met de merken kan Fuva.nl scherpe prijzen hanteren. Door de formule van Fuva.nl is Fuva.nl de snelstgroeiende webshop binnen de branche.


Contactgegevens
E-mail: info@fuva.nl
Tel: 084-0038548
KVK: 54213959

Adres
Fuva
Dierdonklaan 65
5709MG Helmond


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate