9.2/10

Fuva


67 Beoordelingen (totaal)
1 beoordelingen (12 maanden)

95.5% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

95.5%

D.

Score: 5

03 Apr 2017

Snel geleverd en goede prijs!

Wat later op de middag besteld maar toch gewoon de volgende dag in huis. Kwam goed uit want ik had hem ook de volgende dag nodig. Nergens anders goedkoper kunnen vinden. Gewoon goed.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Eva van Willigen

Score: 5

07 Mar 2016

Super webshop

Vorige week mijn 5e bril hier gekocht, de volgende dag al in huis zoals altijd. Snelle service, fijne prijzen en super mooie brillen. Alleen maar lof voor deze webshop.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Martijn van H.

Score: 5

02 Mar 2016

Lichte twijfel werd weggenomen door goed advies en een lage prijs

In het begin was ik wat sceptisch omdat ik nog niet over Fuva.nl gehoord had. Daarnaast waren de prijzen ook goedkoper dan bij andere websites / winkels. Na een chat-gesprek met Freek nam ik de juiste beslissing en heb ik nu een mooie zonnebril voor de laagste prijs. Het pakketje is zeer snel naar mij in Duitsland verstuurd, lees: zondag besteld & woensdag ontvangen! Zeker een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Britt

Score: 5

21 Feb 2016

Snelle en vriendelijke service, goede zonnebrillen en de laagste prijs

Van verschillende vriendinnen had ik zeer goede reacties gehoord over Fuva, dus heb hier ook mijn Rayban gekocht. Ik ben super tevreden met de service en voor een leuke prijs, heb ik mijn zonnebril. Ook fijn dat het gratis verzending is!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Martijn de Haas

Score: 5

29 Jun 2015

Prima zonnebril

Ik heb een prettige ervaring opgedaan met Fuva. Ik ben erg tevreden met mijn Ray Ban aviator


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

D. Tavenier

Score: 5

29 Jun 2015

Zowel zonnebril als lenzen besteld

Voor een vakantie was ik op zoek naar een nieuwe zonnebril. Kwam toen uit bij een leuk model van Ray-Ban en zeker voor een goede prijs. De zonnebril kwam netjes op tijd binnen dus toen ook voor het eerst online lenzen besteld. Met een stukje begeleiding vanuit de chat zijn de lenzen zonder problemen besteld en voor exact dezelfde lenzen (ook het merk) toch bijna 50% voordeliger! Weet dus wel waar ik in het vervolg de lenzen ga bestellen:)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lex

Score: 4

29 Jun 2015

Lenzen besteld

Ik heb laatst lenzen besteld bij Fuva.nl, de lenzen zitten prima en de levering was snel.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Charlotte

Score: 5

29 Jun 2015

Zeer klantvriendelijk en goede producten

Laatst een groen gespiegelde ray ban gekocht en ik werd heel netjes geholpen via de chat. Ook de zonnebril had ik de dag erop al binnen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Katia

Score: 5

29 Jun 2015

Ray Ban Aviator Mirror Violet

na de gouden, zilveren, rode, groene en blauwe : nu ook de nieuwe violet Ray Ban gekocht... súpergoede service via de live chat (thx Freek van Aerle)... heel snel geleverd (naar België !) én aan een gewéldige prijs ! (nog nergens beter gezien) Ik ben fan !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Silke

Score: 5

24 Jun 2015

Super fijne live chat service!

Vriendelijk geholpen via de chat, erg fijn om meteen een duidelijk antwoord te krijgen op mijn vraag.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Fuva.nl is een webshop voor zonnebrillen en contactlenzen uit het hoogste segment. Door goede samenwerkingen met de merken kan Fuva.nl scherpe prijzen hanteren. Door de formule van Fuva.nl is Fuva.nl de snelstgroeiende webshop binnen de branche.


Contactgegevens
E-mail: info@fuva.nl
Tel: 084-0038548
KVK: 54213959

Adres
Fuva
Dierdonklaan 65
5709MG Helmond


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate