9.8/10

Folderfabriek


10 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

18 Jan 2018

4

Prima service en oog voor persoonlijke wensen

Brochure naar wens opgemaakt en gedrukt. Gemakkelijk opmaak en drukken ineen. Voor de opmaak wordt wat extra gerekend uiteraard, maar voor het drukwerk betaal je voor goede kwaliteit net zoveel als een voordelige online drukker.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Nov 2017

5

Flyer laten maken : in goed overleg een mooi resultaat

Vlot werk, resultaat uitstekend


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Nov 2017

5

Straks design voor een goede prijs

Folder laten maken, heel strak design. Goede communicatie met de medewerkers. Absolute aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Nov 2017

5

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Wij maken al jaren gebruik van de diensten van Folderfabriek. Gijs denkt altijd met je mee, komt met verschillende voorstellen en staat open voor feedback. Prima kwaliteit en zeer schappelijke prijzen. Aanrader voor elke ontwerpklus!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Oct 2017

5

Uitstekende service en kwaliteit

Al jarenlang ben ik een zeer tevreden klant en is er iets niet in orde wordt het direct en klantvriendelijke opgelost!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Oct 2017

5

Hoi Gijs

gijs, dankjewel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Oct 2017

5

Mooi logo en visitekaartjes laten maken

Ben erg tevreden met het nieuwe logo en visitekaartjes. Uiteindelijk 2 verschillende versies laten maken en de mooiste uitgekozen. Heb een internetbedrijf en gaan het logo nu ook gebruiken voor de bestickering van ons pand. De werknemers zijn enthousiast over de nieuwe kaartjes en prijs is prima. Prima zaak, zal vaker met ze werken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Oct 2017

5

Mooie flyers, op tijd bezorgd en goed geregeld.

2 maanden geleden flyers laten ontwerpen bij Folderfabriek. Vond het fijn om gewoon rustig aan de telefoon door te nemen met de designer wat ik precies wilde. Kreeg binnen 2 dagen een eerste ontwerp, paar tweaks gedaan en 4 dagen werden de flyers bij mij bezorgd. Dus binnen 7 dagen alles voor elkaar, goede prijs. Prima zaak, aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Oct 2017

5

Uitstekend

Uitstekend bedrijf en goede communicatie!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Oct 2017

5

Prima dienst!

Heb een folder laten maken voor mijn mediation bureau. Communicatie met de ontwerper verliep soepel en het resultaat mag er zijn! Hoop binnenkort opnieuw iets te bestellen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Folderfabriek

Wij ontwerpen & drukken folders, flyers, brochures en visitekaartjes. Voordelig op maat gemaakte ontwerpen, online besteld!

Contactgegevens


+31502100152
KVK: 02094126

Folderfabriek
Kerkstraat 10
3764 CT
Soest

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten