9.6/10

Fly Fishing Academy


36 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Jo Brobbel

Score: 5

26 Jun 2017

Zoals we gewend zijn van de Fly Fishing Academy weer een perfect georganiseerde reis.

In het kort: goed gezelschap, perfect eten, uitstekende slaapgelegenheid en prima viswater. Volgens mij zijn er geen verbeteringen mogelijkšŸ¤”


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ton Janssens

Score: 5

26 Jun 2017

Geweldige verzorging!

Heerlijk weekend gevist aan de Kyll. Pracht weer, uitstekende inwendige verzorging en daarbij heel goede vangsten!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Roland Kneepkens

Score: 5

15 Jun 2017

Erg leerzame cursus. Wordt gegeven door kundige, fanatieke vliegvissers. Goede sfeer.

Cursus gevolg op Landgoedvisserij Someren. Super leuke dag gehad. De dag zit goed in elkaar. Hengels werden door cursus verzorgd. Prima afwisseling tussen theorie en praktijk. De docenten zijn beiden kundige, fanatieke vliegvissers. Je kunt ze van alles vragen. Op einde van de dag een prima startkit gekocht. Veel geleerd en kijk uit om deel te nemen aan de basiscursus. Voorlopig eerst goed oefenen met werpen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ronals Loriaux

Score: 5

06 Jun 2017

Informatieve en erg leuke cursus met goede instructeurs waar ik veel heb geleerd.

IK wilde graag leren hoe in de polder te vliegvissen. Welke keuzes qua techniek etc moet je maken. Hier is in deze cursus perfect en op een leuke manier op ingegaan door uitstekende instructeurs.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Peter Schrooten

Score: 5

04 Jun 2017

Zeer leerzaam en vlot gegeven op prachtige locatie.

Prachtige dag op één van de mooiste visplekken in Nederland . Op een verstaanbare en vlotte manier gebracht . Zeker een aanrader voor zowel de beginner als gevorderde viegvisser .


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marcel Diederiks

Score: 5

15 May 2017

leuke leerzame en insprirerende cursus waar je zo verder mee kan in de praktijk

In een mooie omgeving les gekregen van twee meesters in het vliegvissen die dit ook nog eens met veel passie overbrengen. Daarnaast ook nog vriendelijk en gastvrij. Kleine groep beginners die les krijgen en met voldoende individuele aandacht. Vooral het plezier krijgen in deze tak van visserij staat voorop. Als dan ook nog de inwendige mens goed verzorgd wordt met een heerlijk lunch heb je gewoon een topdag.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tim Hogervorst

Score: 5

04 Apr 2017

zeer leerzaam met veel praktijk en goede begeleiding

als beginnend vliegvisser is deze cursus een fantastisch begin. je krijgt veel persoonlijke aandacht om zodoende je techniek te verbeteren. De tips zijn erg praktisch zodat je er ook mee in de toekomst aan de slag kan. Tevens waren de beschikbare materialen van prima kwaliteit en is er de mogelijkheid om verschillende hengels te proberen. veel nadruk op oefenen want het is zeker in het begin niet makkelijk. Er ook nog gevist kon worden in de vijver en polder en ook de eerste vissen werden gevangen. met een zeer smakelijke warme lunch was het een prima dag. Tevens opgegeven voor een andere uitdagende cursus zeebaars/fint/forel.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Henk Klein Geltink

Score: 5

27 Mar 2017

een prachtige leerzame dag

Wij (mijn zoon en ik ) vonden het een zeer geslaagde dag!! Goede duidelijke uitleg van de zeer vriendelijke cursusleiders. Wij hebben deze dag als zeer leerzaam ervaren, moeten alleen nog veel oefenen. Mooie manier van vissen. Gaat nog wel een vervolg krijgen. Hartelijk dank voor deze ervaring met het vliegvissen! Met vriendelijke groet Bjorn en Henk Klein geltink


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gerard Jore

Score: 5

09 Oct 2016

Hele goede cursus, erg veel geleerd en vakkundige uitleg!

IK heb een super goede dag gehad, heb mijn werptechniek duidelijk kunnen verbeteren en heb een hoop informatie gekregen van het totaal dat vliegvissen heet.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mike van der Moolen

Score: 5

25 Aug 2016

Leerzame en leuke dag in mooie omgeving.

De basis van het vliegvissen bleek goed te leren te zijn. Omgeving is erg mooi, de kok nog beter en de mensen erg vriendelijk.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Fly Fishing Academy


Contactgegevens
E-mail: vliegvisschool@gmail.com
Tel: 0638888000
KVK: 29049881

Adres
Fly Fishing Academy
Oukoopsedijk 13
2811NE Reeuwijk


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate