8.6/10

FeestGeregeld


6 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Stef Hoogeveen

Score: 4

24 Oct 2017

leuk bedrijg met een persoonlijke touch

alles in de puntjes geregeld en op tijd geleverd... puntje ter verbetering. ietwat duidelijker zijn over kosten...Dat voorkomt verassingen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Eric Wolf

Score: 4

12 Jan 2017

Goed verzorgt, voordelig en snelle service

Alle benodigdheden voldeden ruimschoots en afspraken perfect nagekomen. Een fijn gevoel, als je alles uit handen kunt geven en er eigenlijk niet naar om hoeft te kijken. Iedereen tevreden


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

TWC de Keienrenners

Score: 4

12 Jan 2017

Voortreffelijke service en begeleiding en een grote zorg minder

Vanaf het begin een luisterend oor voor de wensen en daarop volgend snel een offerte, zodat de keuze snel gemaakt was. De uitvoering van het geheel liep voortreffelijk en liet weinig te wensen over. Eigenaar Joep was altijd goed bereikbaar voor eventuele vragen en ook de afwikkeling en ophalen van alle benodigdheden verliep snel en vlekkeloos.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Twan

Score: 5

08 Jan 2017

Super bedrijf van een enthousiaste en gedreven ondernemer!

FeestGeregeld heeft mijn 23e verjaardag verzorgd met prachtige ballonnen en noem het maar op. Alles was top geregeld, nog beter dan ik het mij had voorgesteld. Geen seconde spijt gehad van de beslissing om FeestGeregeld in te schakelen, daar weten ze hoe je een feestje bouwt! Nogmaals bedankt daarvoor!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sportkern

Score: 4

06 Jan 2017

Strak geregeld. Klantvriendelijk blij dat ik het heb uitbesteedt aan feest geregeld

Prima service. Heel mooi feest gehad met een uitstraling die paste bij deze avond. Aan de wensen voorzien waar we kunnen terugkijken op een fijne samenwerking.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

mieke van zanten

Score: 5

02 Jan 2017

onvergetelijk feest!!

Ik wilde graag een tuinfeest geven, met alles erop en eraan. Feest Geregeld heeft ook ECHT mijn feest tot in de kleinste details geregeld. Mooie tent met inrichting, alles op elkaar afgestemd, sta tafels, zitjes, tafel aankleding. Sfeer volle verlichting. Rode loper, fakkels , ballonnen , muziek, hapjes en drankjes. Wordt goed geluisterd en mee gedacht om je feest onvergetelijk te maken. Prima service!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Zin in een feestje, maar geen zin in alle bijkomende moeite? Geen zorgen, met FeestGeregeld voelt u zich te gast op uw eigen feest! Wij creëren, organiseren en produceren een unieke beleving tegen een eerlijke prijs.
Dus, plannen voor een feestje, hulp nodig bij het organiseren of zijn er andere werkzaamheden waarbij wij u kunnen helpen? Neem dan snel contact met ons op, wij zijn u graag tot dienst!
Feest? Geregeld!


Contactgegevens
E-mail: info@feestgeregeld.nl
Tel: 0646173326
KVK: 62531816

Adres
FeestGeregeld
Maasdijk 4
5366AB Megen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate