9.4/10

Fa. van den Broeke


26 Beoordelingen (totaal)
6 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Nancy

Score: 5

20 Jul 2017

Prima.

Had even nagebeld om te vragen welke maat ik nu eigenlijk had besteld. Kreeg toen ook te horen dat het een week kan duren voordat het wordt afgeleverd. Wat ik wel fijn vond om daarvan op de hoogte te zijn.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marcel

Score: 5

29 Jun 2017

ze doen gewoon wat ze beloven, zonder poespas.

Verkoop goed en duidelijk, wat ze afspreken doen ze. Garantie gevalletje , even gebeld geen probleem kom mar langs met de fiets of moeten we hem ophalen, langs geweest direct geholpen onder het genot van een kopje koffie werd mijn fiets gerepareerd, zonder enige vragen of kosten. SUPERRR


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

L.W. N.

Score: 5

27 Jun 2017

goed

Goede service.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

A. Nieuwman

Score: 5

24 Jun 2017

Snelle, adequate levering van een goed product.

Vorige week de fiets besteld, deze week in ontvangst genomen. Eerste ervaringen met de fiets zijn alleen maar positief. Sparta B Special lijkt zoals verwacht een goede keuze voor mij.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Richard

Score: 5

01 Jun 2017

Batavus Stratos e-go 61cm

Zeer tevreden en prima service...


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

D. klippel

Score: 5

24 Apr 2017

Heel erg behulpzaam winkelpersoneel.

Was druk in de zaak toen wij kwamen. Afwisselend geholpen door 3 medewerkers. Goede uitleg gehad. Afhandeling verliep ook vlot. Binnen 1 week werd de fiets per koerier bezorgd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marco

Score: 5

25 Jul 2016

Perfect geregeld!

Keurig gebeld 10 min.voor de aflevering,Fiets werd zelfs binnengezet.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ger

Score: 3

16 Jul 2016

De aflevering is beslist on der de maat.

Op de website staat dat je de fiets in ontvangst neemt alsof je zo uit de showroom wegrijdt. Dit klopt zeker niet. De chauffeur die de fiets bracht wist van toeten noch blazen. Heb vervolgens 1 uur telefonische ondersteuning nodig gehad om kleine ongemakken zelf op te lossen. Moet zeggen dit ging wel op een vriendelijke manier, maar toch !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gert

Score: 5

15 Jul 2016

Vlotte levering en goede service achteraf

Ik heb onlangs mijn Giant Twist Lite gekocht bij deze firma. Binnen drie dagen werd ik al gebeld wanneer de fiets kon worden bezorgd. Ook de chauffeur was netjes op tijd. Toen na ontvangst het achterlicht niet bleek te werken, werd mijn mail hierover zeer vlot beantwoord en een goede oplossing geboden. Kortom zeer tevreden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Henk

Score: 5

16 Jun 2016

Vind het een goed bedrijf

Fiets bevalt goed. Was een verassing voor mijn vader en heeft er veel plezier van.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo


Contactgegevens
E-mail: info@ebikewinkel.nl
Tel: 0546702200
KVK: 06013237

Adres
Fa. van den Broeke
nijverdalsestraat 24
7642AD Wierden


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate