9.6/10

Fa. van den Broeke


30 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

25 Jul 2018

5

Duidelijk

Een bedrijf wat duidelijk communiceert. Een persoonlijk belletje geeft en zorgt dat alles goed is en voelt. Naast een scherpe aanbiedingn ook fijne website.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 May 2018

5

Ebike,s voor een goede prijs

Wordt gratis aan huis geleverd,alleen kan met niet met creditkaart bepalen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Apr 2018

5

Supergoede fiets en service

Scherp geprijsde fiets, snel en goed geleverd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Mar 2018

5

Goede ervaring met ebikewinkel

Snelle levering en afhandeling. Goed advies.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Jul 2017

5

Prima.

Had even nagebeld om te vragen welke maat ik nu eigenlijk had besteld. Kreeg toen ook te horen dat het een week kan duren voordat het wordt afgeleverd. Wat ik wel fijn vond om daarvan op de hoogte te zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Jun 2017

5

ze doen gewoon wat ze beloven, zonder poespas.

Verkoop goed en duidelijk, wat ze afspreken doen ze. Garantie gevalletje , even gebeld geen probleem kom mar langs met de fiets of moeten we hem ophalen, langs geweest direct geholpen onder het genot van een kopje koffie werd mijn fiets gerepareerd, zonder enige vragen of kosten. SUPERRR


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jun 2017

5

goed

Goede service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Jun 2017

5

Snelle, adequate levering van een goed product.

Vorige week de fiets besteld, deze week in ontvangst genomen. Eerste ervaringen met de fiets zijn alleen maar positief. Sparta B Special lijkt zoals verwacht een goede keuze voor mij.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jun 2017

5

Batavus Stratos e-go 61cm

Zeer tevreden en prima service...


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Apr 2017

5

Heel erg behulpzaam winkelpersoneel.

Was druk in de zaak toen wij kwamen. Afwisselend geholpen door 3 medewerkers. Goede uitleg gehad. Afhandeling verliep ook vlot. Binnen 1 week werd de fiets per koerier bezorgd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Fa. van den Broeke

Contactgegevens

E-mail: info@ebikewinkel.nl
Tel: 0546702200
KVK: 06013237

Adres
Fa. van den Broeke
nijverdalsestraat 24
7642AD
Wierden

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten