7.8/10

Endoscoopcamera.nl


11 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

81.8% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

81.8%

Jos Ram

Score: 4

22 Jul 2016

Goede service

Het product werd snel geleverd. Het werkte in eerste instantie goed, maar ging helaas na een half uur gebruik stuk. Dit werd echter door Endoscoopcamera.nl prima opgelost. Complimenten voor de service.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

John v/d Sanden

Score: 4

18 Jul 2016

endoscoopcamera voor mobiel

werkt perfect


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Michel Schmeits

Score: 5

13 Jul 2016

Zeer goede service

Een geleverde endoscoop bleek niet te werken. Omruilen was geen enkel probleem. Het aanvankelijk bestelde artikel viel buiten de actieperiode. Endoscoopcamera.nl was zo coulant om bij de nieuwe camera ook het actieartikel cadeau te geven. Waarvoor hulde en dank. Ook de communicatie rondom de transactie was erg goed. Zeer aan te raden firma.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Frans Verberne

Score: 2

03 Jun 2016

Wist ik maar hoe hij werkt

Het zou voor mij zeer handig zijn als er een duidelijke voor iedereen begrijpbare handleiding bij zat in het nederlands,misschien kunt u dat nog regelen ,dan beveel ik dit bedrijf aan nu niet En dat cd tje instaleren begrijp ik ook niet probeer zelf eens Gr frans

Beste Frans, Helemaal terecht uw klacht wat betreft de onduidelijke handleiding, we hebben inmiddels zelf dan ook een handleiding geschreven met o.a. de input van klantvragen. Mochten we u nog ergens mee kunnen helpen dan kunt u ons altijd mailen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Nee

Bloemen

Score: 3

09 May 2016

Wel aardig maar CD met virus

Camera werkt best aardig, maar ik heb een programma moeten downloaden via de appelstore op mijn mac. Ik wilde de CD installeren op mijn windows PC maar daar kwam meteen een virus melding. Conclusie; Camera best aardig, Software waardeloos

Geachte heer Bloemen, Vervelend dat bij het installeren er een virus melding kwam. Wij kunnen verzekeren dat er geen virussen op staan. Wel zijn we benieuwd naar welke virusscanner u gebruikt gezien we deze melding een enkele keer eerder hebben gehad. Mag ik u ook vragen welke app u via de applestore heeft gebruikt? Dan voegen we die toe aan onze software lijst.


Beveelt u dit bedrijf aan: Nee

Hugo

Score: 5

23 Mar 2016

Goed product voor het geld. Snel geleverd

720p resolutie en ook nog LED in een 5 mm kopje is indrukwekkend. LED hadden nog wat sterker gemogen, maar werkt al prima zo.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Teun de Bok

Score: 4

15 Feb 2016

duidelijke website, goede prijs, snelle levering, product volgens verwachting

zie boven


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hinderikus Lubben

Score: 4

01 Feb 2016

goede service

Eerste keer hier besteld en alles naar tevredenheid gegaan


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Groeneveld

Score: 4

13 Jan 2016

Handige inspectiecameraatjes voor 'onbereikbare' plekken

Op vrijdagmiddag 2 endoscoopcamera's besteld, Endocam IP67 endoscoop camera 7m en BS-10 Zwanenhals USB endoscoop camera Op dinsdag werden deze geleverd. Alles was goed verpakt. Bij beide camera's zit een diskette met software. Handleiding is erg summier, maar die heb je ook niet echt nodig, e.e.a. wijst zich vanzelf. Beeldkwaliteit van beide camera's is voldoende voor het doel. Endocam IP67 endoscoop camera 7m: Wordt geleverd in een metalen doosjes waarin je e.e.a. netjes bij elkaar kunt bewaren. Het snoer is vrij dun. Daardoor en doordat het in een doosje heeft gezeten blijft het snoer niet recht liggen en blijft het lussen draaien. Het cameraatje is niet gemakkelijk op de plek te krijgen waar je hem hebben wilt. Ook niet in bijv. een rechte kabelkoker. Ik heb het camerakopje en eerste deel van het snoer daarom even aan een tonkinstok (bamboe plantenstok) gebonden en daarmee heb ik voldoende sturing aan de camera. Met een knopje op de USB stekker is het lichtniveau in te stellen. BS-10 Zwanenhals USB endoscoop camera: Wordt geleverd in stevig plastic koffertje. Het is een stevig apparaat en het cameraatje is in alle standen te buigen. Op het handvat zit een knop om snapshots te maken en een wieltje om het lichtniveau in te stellen. Werkt prima. Voor linkshandigen zit het snapshot knopje een beetje onlogisch waardoor ik steeds per ongeluk een shot maak. Da's dus nog wat wennen. Lampinstelling heeft dat ''probleem'' niet, die zit ook voor linkshandigen logisch. Ben dus blij met m'n aankopen. Hopelijk zijn ze net zo degelijk als de verpakking en kan ik er nog lang plezier van hebben.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

M.A. de Vries

Score: 4

31 Dec 2015

Duidelijk aangegeven en goed aanbod

Wij hadden een endoscoop nodig voor bouwkundige inspecties, deze heeft zijn geld al meerdere malen opgebracht. Een endoscoop met goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook de led lampjes zijn handig. Alleen helaas (nog) niet compatible met onze Windows Phones, maar hierover hebben we contact met Endoscoopcamera.nl. Deze service is ook goed en snel, en wij hopen dan ook op de hoogte te worden gehouden als de mogelijkheid er wel is. Tot dan gewoon via een laptop, op zich ook wel handig met een groter scherm.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Endoscoopcamera.nl beschikt over een uitgebreide assortiment op het gebied van endoscoopcamera’s/inspectiecamera’s. Endoscoopcamera.nl levert onder andere usb endoscopen, zwanenhals endoscopen, video endoscopen en diverse accessoires. Endoscoopcamera.nl is in in 2014 gestart met het verkopen van endoscoopcamera’s en accessoires.


Contactgegevens
E-mail: info@endoscoopcamera.nl
Tel: 0681499134
KVK: 51555875

Adres
Endoscoopcamera.nl
Piccardtstraat 3
9617 AW Harkstede


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate