8.8/10

Emmers-bedrukken.nl


9 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Stal Mireille

Score: 5

25 Aug 2017

Prima service!

Toen de bedrukking op de emmers vanwege de maat en de kleur van ons logo amper zichtbaar was, is dit binnen netjes opgelost door de emmers binnen 2 dagen op te halen, opnieuw te bedrukken en terug te bezorgen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marijke Kok

Score: 5

07 Jul 2017

goede contacten en houden zich aan de afspraak!!

was super snel en dacht mee in de opdracht.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Andy Jacobs

Score: 5

03 Jul 2017

Uitstekend

Alles vlot verlopen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ilse Dorenberg

Score: 3

30 Jun 2017

Presenteert prima!

Scheurtjes aan plastic bij hengsel(oor)

Scheurtjes aan het bevestigingspunt van het hengsel is uiteraard niet de bedoeling. We zullen contact met u opnemen om het op te lossen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jos van Thielen

Score: 4

08 Jun 2017

Snelle en correcte dienstverlening

positief


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Niels Lubbers tuin en parkmachines

Score: 5

19 Apr 2017

TOP!

In december emmers besteld voor kerstpakketten. Emmers zijn super mooi geworden en snelle levertijd. Bedankt voor de servise!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Meike Conijn, RSM STAR

Score: 5

30 Mar 2017

Ontzettend goede service, snelle reactie en een groot hart voor de zaak, ik raad emmersbedrukken.nl aan iedereen aan!

Emmersbedrukken.nl heeft ons geholpen met een ontzettend leuke actie en ons voorzien van prachtige emmers, die snel geleverd werden. Absoluut niks aan te merken op de service, ik raad emmersbedrukken.nl aan iedereen aan!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jacco Wisman

Score: 4

27 Feb 2017

Snel en accurate orderafhandeling. Goede communicatie.

Goed meegedacht. Snelle orderafhandeling en goede communicatie.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Doorenbos

Score: 4

25 Feb 2017

Super geregeld

Alles verliep soepel. Wel jammer dat je geen grafische ondersteuning hebt en dat je maar 2 proefdrukken gratis mag, daarna moet je betalen.

Dank u wel voor uw review. We gaan kijken hoe wij onze grafische ondersteuning in het vervolg kunnen verbeteren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Emmers-bedrukken.nl levert emmers, gereedschapsbakken en diverse andere producten met opdruk. Daarnaast leveren wij onze producten ook als geschenkpakketten.


Contactgegevens
E-mail: info@emmers-bedrukken.nl
Tel: 0492-347440
KVK: 17246985

Adres
Emmers-bedrukken.nl
Landvoort 13
5706 HE Helmond


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate