9.6/10

DJ Set Specialist


15 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

93.3% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

93.3%

Rob

Score: 5

27 Aug 2015

Super goede klantenservice en een fijn product

Ik had een vraag en werd direct en goed geholpen. Dit vind ik erg belangrijk.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bas

Score: 5

24 Aug 2015

Uitstekende hulp met keuze voor set

Ik vond het lastig om een set te kiezen. Ik werd erg goed geholpen, ondanks dat ik zelf nog niet zeker wist waar ik precies op zoek naar was. Uiteindelijk heb ik mijn keuze kunnen maken en ben hier tevreden mee!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sjors

Score: 5

22 Aug 2015

Goede service

Ik had een vraag over een product en deze werd snel en volledig beantwoordt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Juul Houwer

Score: 5

21 Aug 2015

Prima service!

Ik had veel vragen, ik ben namelijk beginnend DJ, ze konden mij goed helpen met alle vragen. Ik werd prima geadviseerd en ze hielpen mij zo goed mogelijk starten! Hartelijk dank! echt een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jos

Score: 4

21 Aug 2015

Aan te raden

Ik als audiofiel heb hier een nieuwe set gekocht. Snelle levering, vragen werden snel per mail beantwoord ! Zeker aan te raden, goede prijzen ook.

Beste Jos, Mag ik vragen waarom u een 6 heeft gegeven? Wat zouden we kunnen veranderen om uw mening om te buigen in een 10? Of heeft u per ongelijk een fout gemaakt? Ik hoor het graag. MVG, Dj Set Specialist


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nico

Score: 5

20 Aug 2015

Blij met m'n aankoop

Ben zeer blij met mijn aankoop. Heb een 2 Pioneer CDJ-900 Nexus media spelers gekocht en ben er heel gelukkig mee. Prima service en ze zijn goed aangekomen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ruben

Score: 5

19 Aug 2015

Goede prijs en kwaliteit

De prijs/kwaliteit verhouding is super! Ik ben heel blij met mijn aankoop.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rob

Score: 5

18 Aug 2015

Super goede klantenservice en fijn product

Ik had een vraag en werd direct geholpen. Dit vind ik erg belangrijk.


Beveelt u dit bedrijf aan: Nee

Dennis Visschedijk

Score: 4

16 Aug 2015

Snel geleverd

Vantevoren nog goed geholpen met wat vragen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nick

Score: 4

16 Aug 2015

Persoonlijke service

Hebben me via de mail goed geholpen met mijn beslissing. Bestelling ook snel in goede orde ontvangen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo


Contactgegevens
E-mail: info@djsetspecialist.nl
Tel: 088 77 20 788
KVK: 62499238

Adres
DJ Set Specialist
Kleindorpseweg 2
7031JB Wehl


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate