9.6/10

DJ Set Specialist


16 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

93.8% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

93.8%

Rob

27 Aug 2015

5

Super goede klantenservice en een fijn product

Ik had een vraag en werd direct en goed geholpen. Dit vind ik erg belangrijk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bas

24 Aug 2015

5

Uitstekende hulp met keuze voor set

Ik vond het lastig om een set te kiezen. Ik werd erg goed geholpen, ondanks dat ik zelf nog niet zeker wist waar ik precies op zoek naar was. Uiteindelijk heb ik mijn keuze kunnen maken en ben hier tevreden mee!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Sjors

22 Aug 2015

5

Goede service

Ik had een vraag over een product en deze werd snel en volledig beantwoordt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Juul Houwer

21 Aug 2015

5

Prima service!

Ik had veel vragen, ik ben namelijk beginnend DJ, ze konden mij goed helpen met alle vragen. Ik werd prima geadviseerd en ze hielpen mij zo goed mogelijk starten! Hartelijk dank! echt een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Jos

21 Aug 2015

4

Aan te raden

Ik als audiofiel heb hier een nieuwe set gekocht. Snelle levering, vragen werden snel per mail beantwoord ! Zeker aan te raden, goede prijzen ook.

Antwoord van DJ Set Specialist
Beste Jos, Mag ik vragen waarom u een 6 heeft gegeven? Wat zouden we kunnen veranderen om uw mening om te buigen in een 10? Of heeft u per ongelijk een fout gemaakt? Ik hoor het graag. MVG, Dj Set Specialist


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Nico

20 Aug 2015

5

Blij met m'n aankoop

Ben zeer blij met mijn aankoop. Heb een 2 Pioneer CDJ-900 Nexus media spelers gekocht en ben er heel gelukkig mee. Prima service en ze zijn goed aangekomen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Ruben

19 Aug 2015

5

Goede prijs en kwaliteit

De prijs/kwaliteit verhouding is super! Ik ben heel blij met mijn aankoop.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Rob

18 Aug 2015

5

Super goede klantenservice en fijn product

Ik had een vraag en werd direct geholpen. Dit vind ik erg belangrijk.


Zou u ons aanbevelen?: Nee

Dennis Visschedijk

16 Aug 2015

4

Snel geleverd

Vantevoren nog goed geholpen met wat vragen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Nick

16 Aug 2015

4

Persoonlijke service

Hebben me via de mail goed geholpen met mijn beslissing. Bestelling ook snel in goede orde ontvangen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Contactgegevens

E-mail: info@djsetspecialist.nl
Tel: 088 77 20 788
KVK: 62499238

Adres
DJ Set Specialist
Kleindorpseweg 2
7031JB Wehl

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten