9.8/10

Di-Jo Zwembaden


24 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Martien Maas

01 Mar 2017

5

Uitstekende service

Goed bedrijf met kennis van zaken en uitstekende, snelle, service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Yvonne

24 Feb 2017

5

persoonlijk, betrouwbaar en professioneel!

Wij zijn heel tevreden omdat de lintjes kort zijn en dat ze erg goed aansluiten bij onze wensen. Zeer professioneel en laagdrempelig in contact.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Thieu Brabers

06 Oct 2016

5

Vakmanschap en een prettige,alsmede constructieve communicatie kenmerken Di-Jo Zwembaden

Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn positief. .Afspraken worden nagekomen, zonder dat je als klant "overal achteraan moet". Transparantie is bij Di-Jo vanzelfsprekend.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Familie van Vugt

20 Sep 2016

5

No-nonsense bedrijf met goed advies, goede kwaliteit en goede service

Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden van Wiljo, Diny en hun team. Ze hebben ons goed geadviseerd in de ontwerpfase van het zwembad, waarbij ze heel goed geluisterd hebben naar onze wensen en budget. Ze leveren goede kwaliteit en werken alles heel netjes af met goede materialen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Jantine

17 Sep 2016

5

Uitstekende service!

Al maandenlang had ik groen water in mijn zwembad. Ik deed er op aanraden van het vorige bedrijf steeds meer chloortabletten in.... Het mocht niet baten. Via internet Di -jo gevonden. Meteen adequate hulp! Het water werd gecontroleerd. Het bleek zo vervuild dat het vervangen moest worden. Wiljo raadde mij een systeem aan om het water automatisch te regelen: zuur en chloor. Nog dezelfde dag maakte hij het in orde! Een flinke klus! Sindsdien heb ik schoon zwemwater! Ik ben zeer te spreken over de deskundigheid en betrokkenheid van dit bedrijf!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Familie de Goeij

20 Jun 2016

5

Zeer klantvriendelijk en vakkundig bedrijf

Gezocht via google naar een goed bedrijf wat ons zou kunnen helpen met het blijvende groene zwembadwater. Per telefoon goed en duidelijk geholpen, de juiste produkten opgehaald in Liessel en toegepast. Na een paar dagen kleurde het water terug naar de oorspronkelijke kleur blauw. Topservice en klantvriendelijkheid!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Familie van der Zanden

06 Apr 2016

4

zijn goed bereikbaar leveren snel en service gericht

Wij hadden al een zwembad voordat ik ze kende. We hebben een automatische stofzuiger en een automaat om het chloorgehalte en de PH bij te houden aangeschaft,deze zijn snel en vakkundig geïnstalleerd en we genieten dus van zeer helder en schoon zwemwater.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Familie van den Eijnden

06 Apr 2016

5

Goed advies, goede service en degelijk,betrouwbaar materiaal gebruik

Roldeck vervangen en een winterdeck geplaats. Alles netjes gemonteerd volgens afspraak. Zeer goed tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

familie Ros

29 Mar 2016

4

Di-Jo. Een no-nonsense benadering

Zo'n 8 jaar geleden heeft Di-Jo ons zwembad aangelegd en we hebben nooit enige noemenswaardige problemen gehad. Pomp installatie, filters en verwarming werkt altijd. Dus bewezen kwaliteit. Onderhoud wordt nog steeds naar tevredenheid door Di-Jo uitgevoerd. In ons geval betreft dan het zomer-en winterklaar maken van het bad. Kortom: een zwembad van Di-Jo is goed voor jarenlang probleemloos zwemplezier.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Familie Reijnen

20 Mar 2016

5

Voor de bouw, de installatie en het onderhoud van je zwembad ben je bij Di-Jo aan het juiste adres

In 2010 is ons zwembad door Di-Jo gebouwd en ingericht. Het zijn niet alleen prettige mensen in de omgang. Het zijn ook vakmensen. Ze weten heel goed wat nodig is voor een aangenaam gebruik van het bad. Hun vakmanschap en advies zijn mede bepalend geweest voor het plezier dat we nu - bijna 6 jaar nadien - van het zwembad hebben. Het onderhoud is in goede handen en dat geeft vertrouwen voor een langdurig dagelijks gebruik van het bad gedurende de lente en zomermaanden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Di-Jo is uw partner op het gebied van zwembadbouw, renovatie & onderhoud !
Di-Jo Zwembaden bouwt en plaatst vakkundig en vertrouwd de mooiste zwembaden in uw tuin. Voor advies over het aanleggen en onderhouden van een zwembad in uw eigen tuin kun je een eerste indruk krijgen op onze site.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens

E-mail: info@di-jo.nl
Tel: 0630090446
KVK: 62506005

Adres
Di-Jo Zwembaden
Hoofdstraat 51
5757AK Liessel

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0