10

DBS Automotive


3 Beoordelingen (totaal)
3 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

03 Feb 2020

5

Ondanks dat mijn zoekopdracht niet binnen hun normale opdrachten viel, hebben zij mij toch geholpen.

Ik heb DBS Automotive benaderd of zij mij kunnen helpen met het zoeken van een auto. Ondanks dat mijn zoekopdracht niet binnen hun normale opdrachten viel, hebben zij mij toch geholpen. Met als resultaat binnen een dag een voorstel. De dag erop zijn we bij de auto wezen kijken en twee dagen later was de auto al in mijn bezit. Ik wil DBS Automotive ontzettend bedanken voor de korte lijntjes, het meedenken en hun inzet.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jan 2020

5

Daryl heb ik leren kennen als een enthousiaste vent, die veel kennis en ervaring heeft van auto’s en in het bijzonder van auto’s in het luxe segment.

Daryl heb ik leren kennen als een enthousiaste vent, die veel kennis en ervaring heeft van auto’s en in het bijzonder van auto’s in het luxe segment. Zijn hands-on aanpak, drive (lees energie) en zijn kennis over auto’s hebben er voor gezorgd dat ik in een zeer korte tijd een schitterende deal had voor mijn auto.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jan 2020

5

Ik ben een autoliefhebber en zeer kritisch op een aankoop. Na een zoektocht van maanden in Nederland en Duitsland kwam ik op zondagmiddag na de kerst op de site van DBS Automotive terecht. Daar stond precies de Jaguar die ik zocht. Ik stuurde een mailtje en kreeg direct reactie terug, dat Daryl gewoon bereikbaar was. Ik had alleen geen tijd om de auto te gaan bekijken, maar dat was geen probleem. De volgende dag stond hij met de auto bij mij voor de deur. We zijn gaan rijden en hij nam alle tijd, zonder er druk op te leggen dat hij de auto wilde verkopen. In de wereld van de snelle jongens, die snel willen verkopen en zo min mogelijk garanties willen geven is deze aanpak heel verfrissend en duidelijk anders. De auto zelf was werkelijk in nieuwstaat en ik heb hem gekocht. Toen ik de auto een week later bij hem ging halen, werden we ontvangen met heerlijke koffie en een leuk cadeautje voor mijn vrouw. Ook weer zoiets wat je nergens meer aantreft. Hij nam uitgebreid de tijd om alles uit te leggen en uiteindelijk ging ik naar huis met een heel goed gevoel. Daryl, ga zo door. Je bent een echte autoliefhebber, je bent eerlijk en jouw aanpak is een duidelijke vernieuwing in autoland. Daar kunnen heel wat handelaren nog wat van leren. m.vr.gr. Arie


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


DBS Automotive

DBS Automotive – Dé exclusieve automakelaar. Wij helpen u uw auto in het luxe segment kopen, verkopen of vinden.

Contactgegevens


0615926001
KVK: 74527177

DBS Automotive
Landjuweel 46-2
3905PH
Veenendaal

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten