9/10

cvonderdelenhartog


31 Beoordelingen (totaal)
6 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Maxim de Bruijn

Score: 5

21 Oct 2018

Aanbevolen voor zaken

Uitstekend geholpen met een printplaat voor een bijna afgeschreven cv ketel. Door de kennis van zaken bij Hartog is het oude beestje weer aan de praat. Goed contact en snelle levering. TOP


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rob Lange

Score: 4

28 Jan 2018


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

P.J.M.M Selten

Score: 4

29 Dec 2017

professioneel geholpen.

netjes volgens afspraak geleverd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

M.A. Huijser

Score: 5

29 Dec 2017

Uitstekend service

Zeer concurrent in prijs en snelle verzending


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

B Beerens

Score: 4

28 Dec 2017

In tweede instantie goed geregeld

Product was vanwege ondeugdelijke verpakking, tijdens transport, beschadigd en niet te gebruiken. Na melding diezelfde dag een retourbon ontvangen en na enige dagen product gerepareerd weer ontvangen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

van hulst

Score: 4

28 Dec 2017

goed

ik heb wel langer op mijn onderdeel moeten wachten dan beloofd was


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Danny van den Broek

Score: 4

29 Oct 2017

Helemaal goed

Goed product en levering, ik was wel verrast dat het niet met Post NL kwam, maar met DPD. Ik was toevallig thuis dus dan maakt het niets uit.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Henri de Roeck

Score: 5

07 Oct 2017

Zijn zeer behulpzaam, hebben kennis van zaken, goede service

Ik heb een Radson HRC NOX cv ketel van 1996 die raar begon te doen, verwarming sloeg niet aan, ging alsmaar van stand 1 naar 3, en weer terug naar 1. Normaal zou deze van 1 naar 3 en dan naar 5 moeten gaan, warm water uit de kraan dat ging wel, als dat gebeurde dan deed de cv het wel. Dus als ik eerst warm water nam, dan sloeg de cv wel aan. Ik liet mijn installateur komen om dit na te kijken, hij zei de cv ketel is versleten, want de branderautomaat is kapot en een nieuwe kost € 480,- zonder plaatsing, dan zou het op € 600,-komen. Maar dat is wel duur voor zo'n oude cv ketel, dus ik denk dat je beter een nieuwe cv ketel kunt kopen, later stuurde hij een offerte op, dat waren cv ketels vanaf €2500 t/m €4500, of een nieuwe branderautomaat ,ik schrok hier nogal van dus ik belde hem op om te vragen of hij ging geen oude onderdelen kon vinden voor de ketel. Hij zei, nee daar zijn geen onderdelen meer voor te krijgen want die ketel is allang uit de productie, daar hebben ze niets meer van. Ik ben dan zelf maar gaan zoeken op het internet, en kwam CVONDERDELENHARTOG tegen, ik heb deze enkele emails gestuurd, want ik heb geen verstand van cv ketels, ik kreeg gelijk een bericht terug met de mededeling , ik denk dat het aan de luchtdrukschakelaar ligt of aan de condensator. Ik gevraagd of ik dat zelf kon repareren, ja dat was geen enkel probleem zeiden ze, ik vroeg dan hoe het moest en dat werd goed uitgelegd. Ik had ook al het schema / tekening onderdelen van deze ketel opgeslagen. Dus ik bestelde de 2 onderdelen en een dag later had ik ze al ontvangen via de post, de volgende dag ging ik nog even op de tekening kijken waar alles precies zat, dus ik kon beginnen. Het eerste wat ik tegen kwam in de ketel was de condensator, dus die ging ik als eerste vervangen, toen ik dat gedaan had , ging ik eerst de ketel proberen of het hier aan lag , ( de luchtdrukschakelaar liet ik even liggen ) . Ik zette de kamerthermostaat hoger , even wachten , ik kon het niet geloven maar de cv ketel ging van 1 naar 3 en naar 5, dus hij deed het weer. Ik heb het nog 2 dagen uitgetest, geen probleem meer de ketel doet het weer goed, de luchtdrukschakelaar heb ik niet nodig, maar je weet het niet van te voren. Ik heb een goedkope gebruikte condensator gekocht voor weinig geld, en de ketel doet het weer. Dus eigenlijk heeft CVONDERDELENHARTOG de cv gemaakt op afstand, zonder deze te hebben gezien, dat noem ik kennis van zaken, en als je er niet zeker van bent, je kan ze alles vragen, je krijgt overal antwoord op !! Ik laat een cv monteur komen en die staat er met zijn neus bovenop en die weet het niet, die zegt gewoon ketel moet vernieuwd worden. Als er de volgende keer weer iets mis ga ik terug naar dit bedrijf !!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jan Ludema

Score: 5

20 Jul 2017

Top site, ook in gebruikte onderdelen!

Makkelijk te vinden onderdelen, goede prijs.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

vincent feenstra

Score: 5

15 Jul 2017

prima

Goed contact snelle levering


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

verkoop van refubisched en nieuwe cv onderdelen tegen een betaalbare prijs


Contactgegevens
E-mail: klantenservice@cvonderdelenhartog.nl
Tel: 0643111692
KVK: 56161360

Adres
cvonderdelenhartog
M.J. van Olmstraat 31
9672AE Winschoten


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate