9.2/10

cvonderdelenhartog


38 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

25 Sep 2019

5

Perfect

Zeer goed,snelle levering en het retour bedrag snel terug gestort. Voor mij een aanrader als je een probleem hebt met je verwarming ketel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Apr 2019

5

Bij Cvonderdelenhartog vind ik geweldig! Levering van de zending prima in orde.

Op de site is heel overzichtelijk met foto's en types van CV ketels, zo kon ik snel het onderdeel dat ìk zocht vinden. Ik geef ik het cijfer 5. Hartelijk dank voor de goede service. John


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Apr 2019

5

Gewoon goed...alles klopt

Gewoon goed


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Feb 2019

4

Snel geleverd en goede prijs

Fijn dat het onderdeel ook tweedehands beschikbaar was.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Nov 2018

5

Prima service. Na bestelling direct reactie van en over het verdere verloop hiervan.

Na telefonisch contact over de eerste bestelling heb ik direct advies gekregen over een aanvullende aankoop.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Nov 2018

5

Goed onderdeel tegen de helft van de nieuw prijs :)

De branderautomaat van mijn cv gaf geen spanning meer naar de thermostaat. Nagemeten op de automaat en idd geen 24v meer te meten.Aan de hand van google onderdelenboek gevonden voor mij Kombi Kompakt HRE 28/24. Vervolgens gezocht op artikelnummer van benodigde branderautomaat. Op de eerste zoekresultaten pagina van google cvonderdelenhartog gevonden voor gereviseerde onderdelen voor de helft van de nieuwprijs met 2 jaar garantie. Onderdeel besteld op zondag en op woensdag binnen. Alle parameters uitgelezen van de huidige automaat en deze ingesteld op de gereviseerde... en ik kon de temperatuur weer regelenen van de kachel, maar geen warm water ... alles nagemeten en gecontroleerd.... uiteindelijk nog eens de parameters nagelopen en ja hoor was de laatste parameter vergeten aan te passen. Deze ook goed gezet en jahoor werkt weer als vanouds :) Kortom als je zelf handig bent en niet een bak geld wilt uitgeven goede onderdelen met garantie voor de helft van de prijs.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Nov 2018

5

Snelle levering van juist onderdeel

snelle levering van gevraagd onderdeel. Veel keuze overigens.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Oct 2018

5

Aanbevolen voor zaken

Uitstekend geholpen met een printplaat voor een bijna afgeschreven cv ketel. Door de kennis van zaken bij Hartog is het oude beestje weer aan de praat. Goed contact en snelle levering. TOP


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Jan 2018

4


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Dec 2017

4

professioneel geholpen.

netjes volgens afspraak geleverd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


cvonderdelenhartog

verkoop van refubisched en nieuwe cv onderdelen tegen een betaalbare prijs

Contactgegevens


0643111692
KVK: 56161360

cvonderdelenhartog
M.J. van Olmstraat 31
9672AE
Winschoten

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten