9/10

Computerhulp het Gooi


14 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

14 May 2016

5

Snelle service!

Mijn computer wilde niet meer opstarten. Gelukkig kwam er dezelfde dag nog iemand langs die mijn computer snel weer aan de praat kreeg


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Apr 2016

1

Professionele ICT hulp aan huis is een uitkomst

Op een gegeven moment ben je zelf vaak niet meer up to date in de nieuwe ICT ontwikkelingen. Erg prettig om dan een vakman in huis te kunnen halen. Vriendelijke en snelle hulp, goed advies. Goede prijs/kwaliteit verhouding.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Mar 2016

5

Met vakmanschap en volharding een moeilijke herstelklus tot goed einde brengen. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Mijn vertwijfeling sloeg al snel om in vertrouwen, daarna in een heerlijke opluchting


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jan 2016

5

Effectief en terzakenkundig

Probleem wat wij al langer hebben met outlook in windows 8 en later in windos 10 , waarbij 2 mailadressen waaronder hotmail, niet goed werken, na vele goede pogingen van microsoft ondersteuning, door "Computerhulp het Gooi" , binnen een half uur tot volle tevredenheid opgelost. Hierbij tevens de computer gecontroleerd op "mal- en addware" ..


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jan 2016

5

Rust, bekwaam en geduld, gewoon perfect voor ons

Met veel geduld, rust en know how zijn wij geholpen. Zeker voor de volgende keer, die echt wel gaat komenšŸ˜© met onze eigen "computerkennis".


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jan 2016

5

Snel en Proffesioneel

Nadat ik via de mail een vraag had gesteld over mij pc, werd deze snel opgepakt. Het maken van een afspraak ging ook vlot en soepel en Bart-Jan komt gewoon bij mij thuis. De oplossing kon thuis maar ook bij hem gedaan worden en dat laatste had mijn voorkeur. De zelfde avond had ik mijn pc weer prima werkend in huis en dat op een zaterdag! Daar houdt het niet bij op want voor vragen kan ik gewoon bij hem terecht. Ook is bied hij advies en is erg hulpvaardig met het installeren. Een erg vakkundig en proffesioneel adres met een zeer schappelijke prijs.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jan 2016

4

top

Na een afspraak gemaakt te hebben heel deskundig en snel geholpen. Dag erna nog klein probleempje, zelfde dag opgelost.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Dec 2015

5

Snel en goed

Er werd vlak voor kerst snel gereageerd op de mail en er werd bovendien heel snel goede hulp geboden. Prima serice


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Dec 2015

4

snelle vriendelijke hulp, met goede opvolging

De afspraak kon nog dezelfde dag van bellen, zelfs op een avond. Het microsoft probleem kon niet opgelost worden, maar de andere dingen wel. Betreffende een onderwerp werd mij de volgende dag een bestand gestuurd, die prima bleek te werken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Nov 2015

5

SUPER Snel

Toffe aardige jongen (man) Bart-Jan. Kan altijd heel snel komen en keurige prijs Helaas hebben wij een rare computer die blijft haperen maar wel verbeterd en die van ons zoon weer perfect.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Computerhulp het Gooi

Contactgegevens

E-mail: info@computerhulphetgooi.nl
Tel: 035-7130323
KVK: 64302164

Adres
Computerhulp het Gooi
Wesselstraat 11
1222CD
Hilversum

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten