9.6/10

Chakra4YOU.nl


8 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Debby Burghouwt

Score: 5

16 Jan 2016

super snelle afhandeling en levering

Super ervaring.. buiten dat ze super klantvriendelijk behulpzaam zijn en hun producten enorm goed....weten ze je ook goed te adviseren....en is de afhandeling en de levering super snel.. wat wil je als klant nog meer!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Monja Strijk

Score: 4

15 Jan 2016

Super service en goede kwaliteit

Een hanger besteld. Binnen een aantal dagen in huis. Tips over opladen etc gekregen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marleen De Meyer

Score: 4

13 Jan 2016

Doe zo verder ;-)

Fijn om een levering zo snel en smetteloos toe te krijgen en heel leuk dat er altijd een klein extra-tje in je pakket is bij gevoegd..


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tanja

Score: 5

11 Jan 2016

Sneller levering en netjes verpakt!

Besteld en de volgende dag stond DHL al aan de deur. En in de doos vond ik een extraatje, bedankt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anja van der Elst

Score: 5

30 Dec 2015

prima service snelle bezorging

prima communicatie nadat er eea niet goed ging bij ideal , meteen op een andere wijze kunnen betalen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Claudia

Score: 5

15 Dec 2015

Levering en klantvriendelijkheid

Dit maak je niet vaak mee. Ik had een foutje gemaakt bij mijn bestelling. Ik heb daarom een telefoontje gepleegd naar Jeroen en het werd meteen opgelost. Levering was ook super snel. Ik zal hier vaker een bestelling plaatsen. Ik ben zeer tevreden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lisa

Score: 5

15 Dec 2015

Snelle levering.

Bestelling geplaatst volgende dag in huis. Ben erg blij met mijn nieuwe orakelkaarten.Super bedankt, en ga zo door!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hendrik

Score: 5

11 Dec 2015

Super snelle levering en super service!!!!!!!!!!!!!!

Ondanks dat de webwinkel nog geheel actief is, is het de volgende dag geleverd! Ik had een verzoek, stond nog niet in de webwinkel die nog in aanbouw is. Maar de betreffende edelsteenhanger was wel op voorraad. Dus na een korte mailwisseling in het nog dezelfde dag verzonden! CHAPEAU GA ZO DOOR!!!!!!!!!!!!!!!! En nog bedankt voor de verrassing!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Spiritual Happiness & Living
www.Chakra4YOU.nl
De online spirituele winkel!


Contactgegevens
E-mail: info@chakra4you.nl
Tel: 0049-176-91117704
KVK: 59356774

Adres
Chakra4YOU.nl
Kaßstraße 44
46446 Emmerich am Rhein


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate