9.4/10

Chakra4YOU.nl


9 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Debby Burghouwt

16 Jan 2016

5

super snelle afhandeling en levering

Super ervaring.. buiten dat ze super klantvriendelijk behulpzaam zijn en hun producten enorm goed....weten ze je ook goed te adviseren....en is de afhandeling en de levering super snel.. wat wil je als klant nog meer!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Monja Strijk

15 Jan 2016

4

Super service en goede kwaliteit

Een hanger besteld. Binnen een aantal dagen in huis. Tips over opladen etc gekregen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Marleen De Meyer

13 Jan 2016

4

Doe zo verder ;-)

Fijn om een levering zo snel en smetteloos toe te krijgen en heel leuk dat er altijd een klein extra-tje in je pakket is bij gevoegd..


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Tanja

11 Jan 2016

5

Sneller levering en netjes verpakt!

Besteld en de volgende dag stond DHL al aan de deur. En in de doos vond ik een extraatje, bedankt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Anja van der Elst

30 Dec 2015

5

prima service snelle bezorging

prima communicatie nadat er eea niet goed ging bij ideal , meteen op een andere wijze kunnen betalen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bartine

17 Dec 2015

4

n.v.t

n.v.t


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Claudia

15 Dec 2015

5

Levering en klantvriendelijkheid

Dit maak je niet vaak mee. Ik had een foutje gemaakt bij mijn bestelling. Ik heb daarom een telefoontje gepleegd naar Jeroen en het werd meteen opgelost. Levering was ook super snel. Ik zal hier vaker een bestelling plaatsen. Ik ben zeer tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Lisa

15 Dec 2015

5

Snelle levering.

Bestelling geplaatst volgende dag in huis. Ben erg blij met mijn nieuwe orakelkaarten.Super bedankt, en ga zo door!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Hendrik

11 Dec 2015

5

Super snelle levering en super service!!!!!!!!!!!!!!

Ondanks dat de webwinkel nog geheel actief is, is het de volgende dag geleverd! Ik had een verzoek, stond nog niet in de webwinkel die nog in aanbouw is. Maar de betreffende edelsteenhanger was wel op voorraad. Dus na een korte mailwisseling in het nog dezelfde dag verzonden! CHAPEAU GA ZO DOOR!!!!!!!!!!!!!!!! En nog bedankt voor de verrassing!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Spiritual Happiness & Living
www.Chakra4YOU.nl
De online spirituele winkel!

Bekijk keurmerk

Contactgegevens

E-mail: info@chakra4you.nl
Tel: 0049-176-91117704
KVK: 59356774

Adres
Chakra4YOU.nl
Kaßstraße 44
46446 Emmerich am Rhein

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten