10/10

CBS Music & Management


9 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Gijs Bins

Score: 5

23 Oct 2017

Fantastische en onvergetelijke huwelijksfeest!!

Voor ons huwelijk (14 oktober 2017 ) hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van CBS Music & Management. Carlo (saxofonist) en de dj hebben deze avond van fantastisch tot onvergetelijk gemaakt. Ze voelen precies aan, welke muziek gespeeld moet worden om jong en oud dansende te houden. Ook het voortraject vonden wij erg fijn. Veel contact vooraf, waarin we elkaar ontmoet hebben, muziek konden bespreken en allemaal om die ene perfecte avond te hebben. Wat ons betreft een zeer geslaagde avond, en nogmaals bedankt!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

CIVOBA v.o.f.

Score: 5

12 Oct 2017

Leuk sfeertje tijdens evenement

Prima verzorgt allemaal, compleet naar wens.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nelieke Wismans

Score: 5

11 Oct 2017

Precies de juiste toon!

Carlo heeft de muziek verzorgd tijdens ons verjaardagsdiner in restaurant As. Heerlijke sounds-bites in het begin, en na het diner kon er gedanst worden. En Hoe! Het was in 1 woord fantastisch! Carlo voelt heel goed aan welke sounds passen bij welk moment; daardoor werkt de muziek echt sfeer verhogend en maakt het feest bijzonder. Na het diner begon het feest; Carlo wist iedereen de dansvloer op te krijgen en met die sax is het natuurlijk helemaal top. Opbouw, afbreken, de communicatie en afstemming vooraf; Carlo is professioneel, flexibel en fijn om mee samen te werken. Zoek je een DJ/Saxofonist; stop met zoeken, boek Carlo!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Teun Arts

Score: 5

28 Aug 2017

Exact waar we naar op zoek waren!

Communicatie richting het feest was erg goed! Zowel DJ als saxofonist hebben de verwachtingen meer dan waargemaakt! Ze hebben er een geweldig feest van gemaakt! Veel dank & zou deze combinatie iedereen van harte aanbevelen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lucille Luijkx

Score: 5

18 Jul 2017

Fantastisch feest gehad met CBS!

Feest gegeven voor 100 man ter ere van 50e verjaardag met DJ Maurice en saxofonist Rene: het dak ging eraf!! Ze voelden zeer goed de sfeer van de avond aan en stemden goed de muziek daarop af. Ook de in de aanloop was het prettig zaken doen met Carlo. Op het laatst nog een beamer met scherm geregeld via CBS; was geen enkel probleem... Ik weet waar ik moet zijn bij een volgende keer!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Frank Zwaan

Score: 5

04 Jul 2017

Geweldige afsluiting van onze bruiloft

Voor onze bruiloft hadden wij de dj samen met de saxofonist geboekt. Echt een aanrader. Deze mannen zijn zo goed op elkaar ingespeeld! Iedereen van jong tot oud stond op de dansvloer en ze voelden de sfeer perfect aan. Wij hebben alleen maar leuke en positieve reacties gehad van onze gasten. Nogmaals bedankt voor jullie muzikale bijdrage aan deze onvergetelijke dag!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Events4Business / Ricardo van Dorresteijn

Score: 5

04 Jul 2017

Professioneel & muzikaal top

Wij wilden graag een live saxofonist, DJ en zangeres en bij CBS Music & Management hebben we dit niet alleen gevonden, maar na afloop merken wij ook dat veel van onze relaties enorm te spreken waren over de kwaliteit van de band. Niet standaard een vast programma, maar echt goed kunnen inspelen op wat het publiek wil is wat je echt aan Carlo Banning kunt overlaten. We kijken uit naar het volgende evenement waar we hem wederom kunnen inzetten. Een echte aanrader.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Emmy Muijsers

Score: 5

21 Jun 2017

De dj/saxofonist combinatie was echt van toegevoegde waarde voor onze bedrijfsopening!

Carlo is meer dan een saxofonist en mede dankzij hem was het openingsfeest van ons bedrijfspand een succes. Naast zijn muzikaliteit weet hij met zijn eigen gemaakte dj booth en lichtzuilen een mooie sfeer te creëren. Onze trainingsruimte was voor 1 avond een ware feestlocatie. Een aanrader dus! Verder vond ik de communicatie met Carlo erg prettig, zowel voor, tijdens als na het event. Hij reageert snel, denkt graag met je mee over praktische zaken en levert gewoon kwaliteit. Voor toekomstige evenementen zou ik hem daarom zeker weer boeken!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Emmy Muijsers

Score: 5

21 Jun 2017

De dj/saxofonist combinatie was echt van toegevoegde waarde voor onze bedrijfsopening!

Carlo is meer dan een saxofonist en mede dankzij hem was het openingsfeest van ons bedrijfspand een succes. Naast zijn muzikaliteit weet hij met zijn eigen gemaakte dj booth en lichtzuilen een mooie sfeer te creëren. Onze trainingsruimte was voor 1 avond een ware feestlocatie. Een aanrader dus! Verder vond ik de communicatie met Carlo erg prettig, zowel voor, tijdens als na het event. Hij reageert snel, denkt graag met je mee over praktische zaken en levert gewoon kwaliteit. Voor toekomstige evenementen zou ik hem daarom zeker weer boeken!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Al sinds 2006 speelt Carlo met zijn DJ-Saxofonist combinatie op talloze evenementen. Met al deze ervaring op zak weet Carlo (samen met zijn vaste DJ) als geen ander aan te voelen wat de beste route is om de avond of middag qua stijl en repertoire te doorlopen. Dat varieert van coole 'Ibiza-Lounge' en 'Lounge-Jazz' tracks, tot een weloverwogen selectie van de meest swingende dance- en housetracks die speciaal voor dit concept zijn bewerkt. De DJ draait gewoon door, en met de juiste dosering van een aantal sets sax en-of zangeres krijgt je evenement een smaakvolle impuls.


Contactgegevens
E-mail: info@dj-saxofonist.nl
Tel: 06-27163835
KVK: 34297692

Adres
CBS Music & Management
Cornelis van Alkemadestraat 2
1065AC Amsterdam


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate