9.4/10

Burman Sierbestrating


11 Beoordelingen (totaal)
1 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

02 May 2019

5

Prima service

Had met enige spoed wat materiaal nodig, wat ook conform afspraak is geleverd; zelfs sneller dan te doen gebruikelijk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Nov 2018

5

Goede en snelle service

Bestelling kon op verzoek snel geleverd worden en de klantvriendelijkheid was goed!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Nov 2018

5

Vakmensen die met je meedenken!

Tegels met een beschadiging worden zonder problemen kosteloos omgeruild, snelle levering en duidelijke communicatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Aug 2018

5

De beste!

Wij hadden 3 kuub zakken aarde besteld bij Burman, bij levering boden ze aan deze zakken over de schutting te tillen. Dit scheelde uiteindelijk behoorlijk in het vullen van de bakken waar het voor bedoeld was. Uitstekende service dus.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jun 2018

5

Goede kwaliteit.

De gewenste goederen werden op het juiste tijdstip op de juiste plaats geleverd. De chauffeur belde netjes om te vragen of hij de goederen op de oprit mocht zetten zodat wij makkelijk bij de goederen konden komen. De kwaliteit was goed.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 May 2018

5

To the point

Prima. Volgens afspraak en netjes afgeleverd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 May 2018

4

Prima bedrijf.

Geleverd zoals besteld en volgens afspraak.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Apr 2018

4

Actief meedenkende chauffeur

De chauffeur keek een dag van te voren op google maps waar hij moest lossen. Daarop besloot hij de aanhanger verop achter te laten en alleen met de bakwagen te komen zodat hij wel het pad op kon. Dat is meedenken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Mar 2018

4

Deskundig en snel

Snelle levering, vriendelijke en deskundige medewerkers, goede informatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Mar 2018

5

Prima levering!

Bijna 5 sterren maar helaas waren niet alle artikelen op de gewenste datum aanwezig, terwijl ik meer dan een week vooruit had besteld. Daardoor werd het de volgende dag, maar hier werd keurig en vriendelijk over gebeld. Verder prima prijs/kwaliteit verhouding.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Contactgegevens


0725349075
KVK: 37129484

Burman Sierbestrating
Westdijk 26
1704 AK
Heerhugowaard

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten