9.4/10

Broeken Binkie


41 Beoordelingen (totaal)
25 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Fineke van Helden

Score: 5

22 Nov 2017

Prima en correcte webshop zonder poespas

Snelle en correcte levering van de bestelde artikelen. Ook bij telefonische navraag of een broek nog op voorraad was keurig door Mike geholpen, gevonden, link toegezonden en de broek ontvangen. Top service dus. Gewoon vanuit de Achterhoek zo naar Zuid_Holland.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Astrid

Score: 5

15 Nov 2017

Snelle levering, goede service!

Broeken Binkie heeft broeken in lengtemaat 30, wat voor kleine mensen ideaal is! Kreeg al heel snel een telefoontje dat de kleur er niet meer was, maar hadden nog wel een andere kleur in de goede maat. Volgende dag was de broek al in huis!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rien Boluijt

Score: 5

15 Nov 2017

Spijkerbroeken

Goede kwaliteit broeken voor een redelijke prijs en snelle verzending.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

piet hoogeveen

Score: 5

12 Nov 2017

perfecte levering perfect product

prima


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

elly hakkert

Score: 5

11 Nov 2017

toppers

voor het eerst bestelt binnen 3 dagen waren broeken al binnen en pasten perfect top


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Angelika Bonengel

Score: 5

10 Nov 2017

Die Hosen gefallen mir und passen ausgezeichnet.

Der gesamte Ablauf war seriös. Keine Mängel!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bertus

Score: 3

10 Nov 2017

Nog niet overtuigd

Bestellen ging soepel, producten schenen op voorraad te zijn. Gelijk al een trackcode ontvangen van DHL op vrijdagochtend. Verwachte dat ik zaterdag het pakket ook zou ontvangen. Bleek pas de donderdag erop te zijn. Bijna een week levertijd vindt ik persoonlijk te lang. Een broek bleek niet op voorraad, maar dat was niet duidelijk tijdens het bestelproces (anders had ik het ook niet besteld want ik wilde snel iets kopen), en is verder ook daarna niet gecommuniceerd. Ook niet na een vraag hierover per mail. Pas uitleg gekregen door zelf te bellen. Een koopervaring bij een webshop is persoonlijk, maar voor de eerste keer dat ik hier bestel maakt het op mij niet de allerbeste indruk. De bestelde producten zijn verder goed van kwaliteit.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Laura

Score: 5

09 Nov 2017

Snelle verzending. Prima producten.

Prima broeken. Snel in huis!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ria

Score: 5

31 Jul 2017

Een broek van Broeken Binkie zit goed en een goede kwaliteit

Wij hebben een hele goede ervaring mee gemaakt. wij hadden een begravenis en hadden een zwarte broek besteld, maar door vertraging van vervoeder kwam deze niet op tijd Toen is de eigenaar de broek komen brengen. Als dat geen serves is GEWELDIG. Dit bedrijf heeft ons met vlag en wimpel binnen gehaald.

Hoi Ria bedankt voor de leuke reactie. Met vriendelijke groeten, Mike van Dijk


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Alex

Score: 5

07 Jul 2017

super service

gelijk contact opgenomen toen bleek dat er 1 kleur niet was en oplossing gezocht. Snelle afhandeling en verzending.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Broeken Binkie is een kleding winkel wat al meer dan 25 jaar een echt begrip is in de Achterhoek. Bij Broeken Binkie vind je een ruime keuze in spijkerbroeken van smal tot breed groot tot klein. Voor hem en haar wij zijn sterk in het brengen van een ruim aanbod in jeans voor een betaalbare prijs in lengtematen en breedtematen waar de reguliere jeanswinkel stopt gaan wij verder Broeken Binkie We Love Jeans.


Contactgegevens
E-mail: info@broekenbinkie.com
Tel: 0314341888
KVK: 08067096

Adres
Broeken Binkie
Spinbaan 9
7005AD Doetinchem


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate