9.4/10

Broeken Binkie


33 Beoordelingen (totaal)
30 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Ria

Score: 5

31 Jul 2017

Een broek van Broeken Binkie zit goed en een goede kwaliteit

Wij hebben een hele goede ervaring mee gemaakt. wij hadden een begravenis en hadden een zwarte broek besteld, maar door vertraging van vervoeder kwam deze niet op tijd Toen is de eigenaar de broek komen brengen. Als dat geen serves is GEWELDIG. Dit bedrijf heeft ons met vlag en wimpel binnen gehaald.

Hoi Ria bedankt voor de leuke reactie. Met vriendelijke groeten, Mike van Dijk


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Alex

Score: 5

07 Jul 2017

super service

gelijk contact opgenomen toen bleek dat er 1 kleur niet was en oplossing gezocht. Snelle afhandeling en verzending.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jos

Score: 5

03 Jul 2017

Deze jongens denken mee met de klant.

Als er iets niet meer leverbaar is dan bieden zij de alternatieven aan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jan

Score: 5

30 Jun 2017

Snel en vriendelijk geholpen.

Snel en vriendelijk geholpen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Geert

Score: 3

30 Jun 2017

Ik had iets snellere levering verwacht.

Verder Prima.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hennie

Score: 4

30 Mar 2017

prima

prima

Bedankt voor de positieve beoordeling dit waarderen wij zeer. Met vriendelijke groeten, Mike van Dijk


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Thea

Score: 5

24 Mar 2017

Jeans Red Button

Heb bij Broeken Binkie twee jeans Red Button besteld. Zeer vriendelijk te woord gestaan. Bellen met de klant en houden zich prima aan de afspraken. Voor mij een perfect bedrijf die de klant hoog in het vaandel heeft staan. Helemaal tevreden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Josepha

Score: 5

24 Mar 2017

Goed geregeld!

Bestelling gedaan! Keurig behandeld en bezorgd!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Els van Roode

Score: 5

17 Mar 2017

Super snelle Broeken Binkie

Mijn gedane bestelling super snel geleverd en heel fijn dat je via de mail alles kunt volgen .Dank je wel ga jullie zeker aanraden .


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

de Groot

Score: 5

10 Feb 2017

Goede service en kwaliteit

Kreeg voor zelfde geld duurdere broek toegestuurd omdat mijn bestelling niet leverbaar was. Op hun advies ook andere maat en deze paste idd perferkt. Echt goede service en kennis van eigen producten !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Broeken Binkie is een kleding winkel wat al meer dan 25 jaar een echt begrip is in de Achterhoek. Bij Broeken Binkie vind je een ruime keuze in spijkerbroeken van smal tot breed groot tot klein. Voor hem en haar wij zijn sterk in het brengen van een ruim aanbod in jeans voor een betaalbare prijs in lengtematen en breedtematen waar de reguliere jeanswinkel stopt gaan wij verder Broeken Binkie We Love Jeans.


Contactgegevens
E-mail: info@broekenbinkie.com
Tel: 0314341888
KVK: 08067096

Adres
Broeken Binkie
Spinbaan 9
7005AD Doetinchem


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate