9.4/10

Broeken Binkie


41 Beoordelingen (totaal)
21 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

R. Tijnagel

Score: 3

23 Jan 2018

Ruimte voor vergetering

Broeken niet leverbaar pas eind van deze maand das spijtig maar kan gebeuren. Waar het alleen te wensen overlaat is de website deze wordt door verschillende browsers geblokkeerd ivm verlopen certificaat. Ook het maken van een account is gelukt alleen inloggen lukt niet. Het aanmaken van een nieuw wachtwoord lukt ook maar weer lukt het niet om in te loggen. Na 4 keer van alles geprobeeert te hebben maar op gegeven. Hopelijk komen me broeken ergens in februari binnen en worden deze me dan toe gezonden. Maar niet alles is negatief de medewerker die belde dat de broeken niet direct leverbaar waren was erg goed gehumeurd en zou het verder voor me regelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

wiekolino

Score: 5

21 Jan 2018

prima service!! ik zou zeker de volgende keer weer bestellen

ik heb een hele goede ervaring met broeken binkie. Ze hebben mij gewoon opgebeld als er bijvoorbeeld iets niet klopt in de bestelling. Perfecte snelle en goede service . Zeker een aanrader.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Petra Bruins

Score: 5

14 Jan 2018

Ontzettend goed bedrijf

Hebben een geweldige service. Als een broek die online is gekocht niet op voorraad is krijg je een netjes mailtje en je krijgt het geld ook netjes terug gestuurd


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

piet hoogeveen

Score: 5

12 Nov 2017

perfecte levering perfect product

prima


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

elly hakkert

Score: 5

11 Nov 2017

toppers

voor het eerst bestelt binnen 3 dagen waren broeken al binnen en pasten perfect top


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Angelika Bonengel

Score: 5

10 Nov 2017

Die Hosen gefallen mir und passen ausgezeichnet.

Der gesamte Ablauf war seriös. Keine Mängel!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Angelika Bonengel

Score: 5

10 Nov 2017

Die Hosen gefallen mir und passen ausgezeichnet.

Der gesamte Ablauf war seriös. Keine Mängel!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Laura

Score: 5

09 Nov 2017

Snelle verzending. Prima producten.

Prima broeken. Snel in huis!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ria

Score: 5

31 Jul 2017

Een broek van Broeken Binkie zit goed en een goede kwaliteit

Wij hebben een hele goede ervaring mee gemaakt. wij hadden een begravenis en hadden een zwarte broek besteld, maar door vertraging van vervoeder kwam deze niet op tijd Toen is de eigenaar de broek komen brengen. Als dat geen serves is GEWELDIG. Dit bedrijf heeft ons met vlag en wimpel binnen gehaald.

Hoi Ria bedankt voor de leuke reactie. Met vriendelijke groeten, Mike van Dijk


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Alex

Score: 5

07 Jul 2017

super service

gelijk contact opgenomen toen bleek dat er 1 kleur niet was en oplossing gezocht. Snelle afhandeling en verzending.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Broeken Binkie is een kleding winkel wat al meer dan 25 jaar een echt begrip is in de Achterhoek. Bij Broeken Binkie vind je een ruime keuze in spijkerbroeken van smal tot breed groot tot klein. Voor hem en haar wij zijn sterk in het brengen van een ruim aanbod in jeans voor een betaalbare prijs in lengtematen en breedtematen waar de reguliere jeanswinkel stopt gaan wij verder Broeken Binkie We Love Jeans.


Contactgegevens
E-mail: info@broekenbinkie.com
Tel: 0314341888
KVK: 08067096

Adres
Broeken Binkie
Spinbaan 9
7005AD Doetinchem


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate