9.2/10

Broeken Binkie


47 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

95.7% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

95.7%

Petra Krabbe

Score: 5

11 Dec 2018

Snelle levering, prima service

Nadat de bestelling was geplaatst, kon ik toch nog een ander leveringsadres doorgeven. Artikelen snel geleverd op het gewijzigde adres. Prima service


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

A.C.Antema

Score: 5

08 Dec 2018

Snel en perfect.

Toegankelijke website.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jose Vorstenbos ik heb geen bedrijf.

Score: 5

07 Dec 2018

Uitstekend gegaan

Heel tevreden lola broek zit prima


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Andre Neet

Score: 3

06 Dec 2018

nog slecht, alles betaals maar nog niets binnen INMIDDELS BINNEN

Ik zit op mijn betselling te wachten. Had verwacht dat het allang binnen was. Dus hoop dat het vandaag komt. Is inmiddels binnen


Beveelt u dit bedrijf aan: Nee

Teja van Hoorn

Score: 1

05 Dec 2018

Snel geleverd, maar helaas voldoet de broek niet aan onze verwachtingen

Na 1 week dragen is de bestelde broek maar liefst een hele maat te groot geworden. Was zo blij eens een broek in lengte maat 38 voor mijn man te kunnen bestellen die geen 100 euro kost. Maar helaas.... Jammer ... wel een leuk model en mooie diepblauwe kleur. Hoop dat broekenbinkie ons tegemoet wil komen met een vergoeding dan bestel ik graag nog een paar broeken in een kleinere maat.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marco Cocx

Score: 5

02 Dec 2018

Snelle levering, schappelijke prijzen

Na de bestelling werd er snel geleverd. Alleen jammer dat er geen Track & Trace werd doorgegeven zodat je weet wanneer er geleverd wordt. De prijzen zijn schappelijk te noemen. Prima ervaring. Het geleverde komt overeen met het bestelde.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

l

Score: 4

29 Nov 2018

keurig in orde

keurig in orde


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Joke van holstein

Score: 5

28 Nov 2018

Prima service en vlotte levering

Op black friday werd de actiekorting niet verrekend op de site, gebeld met broekenbinkie. Vriendelijk te woord gestaan door Mike en het probleem was snel opgelost. Binnen 24 uur geleverd top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

brouwer320@casema.nl

Score: 1

28 Nov 2018

Weet niet

Nog niet ontvangen ,en ook verdere iets meer gehoord na mijn betaling


Beveelt u dit bedrijf aan: Nee

piet hoogeveen

Score: 5

12 Nov 2017

perfecte levering perfect product

prima


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Broeken Binkie is een kleding winkel wat al meer dan 25 jaar een echt begrip is in de Achterhoek. Bij Broeken Binkie vind je een ruime keuze in spijkerbroeken van smal tot breed groot tot klein. Voor hem en haar wij zijn sterk in het brengen van een ruim aanbod in jeans voor een betaalbare prijs in lengtematen en breedtematen waar de reguliere jeanswinkel stopt gaan wij verder Broeken Binkie We Love Jeans.


Contactgegevens
E-mail: info@broekenbinkie.com
Tel: 0314341888
KVK: 08067096

Adres
Broeken Binkie
Spinbaan 9
7005AD Doetinchem


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate