10/10

Bcore


24 Beoordelingen (totaal)
18 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

25 Nov 2019

5

Diepe buiging voor Bart en 100x dank

Halfweg juni 2019 gestart met personal training bij Bart met een grote dosis motivatie en geen conditie. Maar écht, geen conditie ... Zo kwam ik bijvoorbeeld bezweet aan op mijn intakegesprek met Bart. Want na 1KM rustig fietsen, liepen de zweetdruppels van mijn voorhoofd en moest ik even op adem komen. Een trainingsfrequentie van 4 x per week zorgden voor de nodige veranderingen. Liters zweet, centimeters en kilo’s ben ik verloren. Zienderogen verbeterde ik mijn conditie en verlegde ik mijn grenzen. Blessurevrij sporten en het correct uitvoeren van de oefeningen staan steeds centraal. De trainingen en schema’s zijn gevarieerd en de begeleiding is erg motiverend. Dankzij Bart kon ik deelnemen aan de 5KM tijdens de poppiesrun (november ‘19) en de 10KM tijdens de marathon van Gent in oktober. Ik - ja, diezelfde persoon die in juni nog geen kilometer kon fietsen - verlegde mijn grenzen dankzij Bcore. Mocht je dus willen afvallen, conditie opbouwen, en het niet alleen kunnen of willen doen, dan raad ik je zeker aan om eens een afspraak te maken met Bcore.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Nov 2019

5

Uitstekend!

Bart zijn schema’s zijn heel goed. Op die manier had ik een houvast en wist ik wat de juiste oefeningen waren voor mij. Zijn privé sessies zijn pittig, maar achteraf heb je er veel voldoening van. Hij is sympathiek, correct en motiverend. Kortom een heel goede Personal trainer!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Oct 2019

5

Toffe ervaring ! En goeie trainer

Ik had een doel om aantal kilootjes te vermageren en terug fit te zijn ,en een goeie trainer die achter ze klanten staat ! Goeie training,schema’s en voedingsuitleg. In een zin is B-core top en zeker een aanrader !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Jun 2019

5

Motiverend

Een goeie trainer die met veel liefde zijn werk doet. Niets is hem teveel en iedereen heeft een persoonlijk uitgewerkt schema. Bij een dipje helpt hij je met de glimlach er terug bovenop. Doe zo verder 😍


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 May 2019

5

Een absolute aanrader! TOP!

Na een eerste intake gesprek die vlot en professioneel verliep ben ik vol goede moed gestart. Bart luistert naar de doelen die je daar voorop stelt en stelt alles in het werk om deze samen met jou te bereiken. Hij weet waarmee hij bezig is en dit merk je niet alleen aan de schema’s maar ook aan de voedingstips. Je voelt duidelijk dat hij al heel wat opleidingen achter de rug heeft. Door de leuke en afwisselende schema’s zijn de eerste 3 maand voorbij gevlogen. Mijn resultaat: een daling van 10,5% in vetpercentage, 8,5 kg minder op de weegschaal en cm-verlies. Zonder de hulp van Bart zou me dit niet gelukt zijn. Als je je schema volgt en op je voeding let dan heb je gegarandeerd resultaat bij Bart! Hij is flexibel, gaat er volledig voor, leeft voor zijn vak, is altijd vol energie en weet dit steeds over te brengen tijdens de Personal Training. Dus zeker een aanrader voor iedereen die ervoor wil gaan! Merci Bart!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2019

5

Een aanrader voor iedereen die sportief is of nog sportief moet komen.

Door een tijdje stil te liggen na zwangerschapperiode ging ik terug met volle moed naar de alfa fitness. Mijn verleden qua sport waren redelijk intensief , dit wilde ik terug opbouwen vooral mijn loopconditie. Toen ik van 2 vriendinnen hoorde over bcore met eninge uitleg was ik meteen verkocht. Ik volge nl zijn groepsles full body circuit al met hem en bevielen mij uitstekend. Na een eerste intake gesprek wist ik al dat ik mijn conditie weer op pijl ging krijgen. Ik zag het volledig zitten en heb mijn beurten wat opgesplitst omdat ik ook niet van nul moest beginnen. Uiteindelijk super tevreden van mijn eindresultaat. Bcore is altijd vriendelijk en motiveerd je bij alles , flexibel in de uren , het is een krak in zijn vak hij zal nog véél mensen gelukkig maken. Doe zo verder Bart ge zal bet nog ver schoppen ge zijt ne topgast.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2019

5

Supertevreden over Bcore !

Na 3maand sporten samen met Bart heb ik bijna mijn doel bereikt op de weegschaal (en we blijven doordoen) ;) Dat was me in geen 3jaar meer gelukt, eindelijk heb ik de juiste balans gevonden tussen voeding en beweging. Merci 👌😉☺


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2019

5

Super begeleiding

Één jaar geleden kreeg ik een hernia. De zin om te sporten was er weer maar de schrik om terug een hernia te krijgen zat er goed in. Bart heeft me heel goed begeleid om m'n buik- en rugspieren een stuk steviger te maken en hierdoor weer zorgeloos te kunnen sporten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2019

5

1ste klas begeleiding met een glimlach

Ik ben begonnen met de personal training bij Bart met de focus op gewichtsverlies. Ondertussen zijn we 6 maanden en al een mooi aantal kilootjes en centimeters verder. Bart staat altijd met een glimlach klaar om vragen te beantwoorden en je aan te moedigen op een creatieve en duidelijke manier. Volledig ervoor gaan is zijn motto en hij slaagt er ook in om dat over te brengen op zijn klanten. Kortom, begeleiding 1steklas, een toppertje.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2019

5

uiterst uitstekende sport begeleiding

Na een goed infogesprek eind vorig jaar besliste ik om met Bart te trainen. De opvolging alsook de schema's op maat zijn top! De trainingen zijn geheel op maat want Bart hecht veel belang aan correcte houding en uitvoering van de oefeningen wat ook heel belangrijk is voor mij als rugpatiënt. Onlangs heb ik mijn abonnement verlengd want ik vind mezelf nog niet volledig in staat om zelfstandig te trainen. Bart zijn begeleiding is top! Een aanrader voor iedereen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Bcore

Personal Trainer
Bart Cooremans

Contactgegevens


0477819744
KVK: 0687793346

Bcore
Schoolstraat 21
8650
Houthulst

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten