9.8/10

Bcore


19 Beoordelingen (totaal)
19 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Annika

Score: 5

06 May 2019

Een aanrader voor iedereen die sportief is of nog sportief moet komen.

Door een tijdje stil te liggen na zwangerschapperiode ging ik terug met volle moed naar de alfa fitness. Mijn verleden qua sport waren redelijk intensief , dit wilde ik terug opbouwen vooral mijn loopconditie. Toen ik van 2 vriendinnen hoorde over bcore met eninge uitleg was ik meteen verkocht. Ik volge nl zijn groepsles full body circuit al met hem en bevielen mij uitstekend. Na een eerste intake gesprek wist ik al dat ik mijn conditie weer op pijl ging krijgen. Ik zag het volledig zitten en heb mijn beurten wat opgesplitst omdat ik ook niet van nul moest beginnen. Uiteindelijk super tevreden van mijn eindresultaat. Bcore is altijd vriendelijk en motiveerd je bij alles , flexibel in de uren , het is een krak in zijn vak hij zal nog véél mensen gelukkig maken. Doe zo verder Bart ge zal bet nog ver schoppen ge zijt ne topgast.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kimara

Score: 5

06 May 2019

Supertevreden over Bcore !

Na 3maand sporten samen met Bart heb ik bijna mijn doel bereikt op de weegschaal (en we blijven doordoen) ;) Dat was me in geen 3jaar meer gelukt, eindelijk heb ik de juiste balans gevonden tussen voeding en beweging. Merci 👌😉☺


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Inge

Score: 5

06 May 2019

Super begeleiding

Één jaar geleden kreeg ik een hernia. De zin om te sporten was er weer maar de schrik om terug een hernia te krijgen zat er goed in. Bart heeft me heel goed begeleid om m'n buik- en rugspieren een stuk steviger te maken en hierdoor weer zorgeloos te kunnen sporten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lynn

Score: 5

06 May 2019

1ste klas begeleiding met een glimlach

Ik ben begonnen met de personal training bij Bart met de focus op gewichtsverlies. Ondertussen zijn we 6 maanden en al een mooi aantal kilootjes en centimeters verder. Bart staat altijd met een glimlach klaar om vragen te beantwoorden en je aan te moedigen op een creatieve en duidelijke manier. Volledig ervoor gaan is zijn motto en hij slaagt er ook in om dat over te brengen op zijn klanten. Kortom, begeleiding 1steklas, een toppertje.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kim Quintyn

Score: 5

06 May 2019

uiterst uitstekende sport begeleiding

Na een goed infogesprek eind vorig jaar besliste ik om met Bart te trainen. De opvolging alsook de schema's op maat zijn top! De trainingen zijn geheel op maat want Bart hecht veel belang aan correcte houding en uitvoering van de oefeningen wat ook heel belangrijk is voor mij als rugpatiënt. Onlangs heb ik mijn abonnement verlengd want ik vind mezelf nog niet volledig in staat om zelfstandig te trainen. Bart zijn begeleiding is top! Een aanrader voor iedereen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Cindy Hoorelbeke

Score: 5

06 May 2019

Prachtig resultaat !!

Als je echt je schema volgt en op je voeding let dan heb je een super resultaat !! Bart weet waarmee hij bezig is , zou het iedereen aanbevelen die er echt wil voor gaan ! Toppie 👍🏻


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Heidi

Score: 5

12 Mar 2019

Professioneel!!

Ik ben gestart met Bcore om terug op juiste en efficiënte manier te fitnessen. Ik wou vooral werken aan mijn figuur.( meer kracht en verstevigen). Door de wekelijks “personal training” en op maat gemaakte schema’s heb ik na 3maand toch al mooi resultaat geboekt. Ook de voedingstips en advies hebben hun steentje bij gedragen. Goed bezig Bart, doe zo verder!!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Geert Tuytten

Score: 5

01 Mar 2019

Een absolute aanrader!

Op doktersadvies was ik aangeraden om stabiliteits-, en core oefeningen vanwege mijn rugklachten. Bart ken ik al een tijdje en heb zo besloten om een schema te laten op maken. De schema’s voldoen perfect aan mijn wens. Rugklachten werden steeds kleiner, ook bij het fietsen. Bovenop kreeg ik nog gewichtafname, en slankere lichaambouw als kers op de taart. Bcore is een echte aanrader en weet van aanpakken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mieke

Score: 5

27 Feb 2019

Top!

Bart luistert naar wat de doelen zijn die je wil bereiken, en geeft aan de hand daarvan een persoonlijk trainingsschema (conditie / kracht / stabiliteit / blessures vermijden). De 3 maanden zijn voorbij gevlogen. Met iedere week een nieuw schema bleef ik met plezier trainen. Hoewel ik dacht dat ik gezond at en mijn doel niet was om te vermageren, heb ik mijn voeding toch aangepast. Met de juiste voeding en de trainingen heb ik zichtbaar meer spiermassa en loop ik nu vlot 10 km uit. Een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Annelies

Score: 5

28 Jan 2019

Heel tevreden!

3 maanden geleden zette ik de eerste stap om te gaan fitnessen. Zonder enige ervaring en te weten wat haalbaar was voor mij. Bart heeft mij daar goed in geholpen, je merkt aan zijn manier van begeleiding dat hij al heel wat kwalitatieve opleidingen achter de rug heeft. Hij weet goed hoe hij mensen kan motiveren om hun ultieme doel te bereiken. Ik ben heel tevreden met mijn resultaat en heb zo mijn weg naar de fitness gevonden. Bedankt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Personal Trainer
Bart Cooremans


Contactgegevens
E-mail: info@bcore.be
Tel: 0477819744
KVK: 0687793346

Adres
Bcore
Schoolstraat 21
8650 Houthulst


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate