9.8/10

Bcore


13 Beoordelingen (totaal)
13 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Heidi

Score: 5

12 Mar 2019

Professioneel!!

Ik ben gestart met Bcore om terug op juiste en efficiënte manier te fitnessen. Ik wou vooral werken aan mijn figuur.( meer kracht en verstevigen). Door de wekelijks “personal training” en op maat gemaakte schema’s heb ik na 3maand toch al mooi resultaat geboekt. Ook de voedingstips en advies hebben hun steentje bij gedragen. Goed bezig Bart, doe zo verder!!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Geert Tuytten

Score: 5

01 Mar 2019

Een absolute aanrader!

Op doktersadvies was ik aangeraden om stabiliteits-, en core oefeningen vanwege mijn rugklachten. Bart ken ik al een tijdje en heb zo besloten om een schema te laten op maken. De schema’s voldoen perfect aan mijn wens. Rugklachten werden steeds kleiner, ook bij het fietsen. Bovenop kreeg ik nog gewichtafname, en slankere lichaambouw als kers op de taart. Bcore is een echte aanrader en weet van aanpakken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mieke

Score: 5

27 Feb 2019

Top!

Bart luistert naar wat de doelen zijn die je wil bereiken, en geeft aan de hand daarvan een persoonlijk trainingsschema (conditie / kracht / stabiliteit / blessures vermijden). De 3 maanden zijn voorbij gevlogen. Met iedere week een nieuw schema bleef ik met plezier trainen. Hoewel ik dacht dat ik gezond at en mijn doel niet was om te vermageren, heb ik mijn voeding toch aangepast. Met de juiste voeding en de trainingen heb ik zichtbaar meer spiermassa en loop ik nu vlot 10 km uit. Een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Annelies

Score: 5

28 Jan 2019

Heel tevreden!

3 maanden geleden zette ik de eerste stap om te gaan fitnessen. Zonder enige ervaring en te weten wat haalbaar was voor mij. Bart heeft mij daar goed in geholpen, je merkt aan zijn manier van begeleiding dat hij al heel wat kwalitatieve opleidingen achter de rug heeft. Hij weet goed hoe hij mensen kan motiveren om hun ultieme doel te bereiken. Ik ben heel tevreden met mijn resultaat en heb zo mijn weg naar de fitness gevonden. Bedankt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bo

Score: 5

27 Jan 2019

Super!

Goeie begeleiding & opvolging. Zeer tevreden over de personal training sessies en de schemas!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marleen

Score: 4

18 Jan 2019

Goede service in het algemeen maar hier en daar nog kleine accenten ter verbetering mogelijk.

Duidelijk trainer met kennis van de job. Goede inschatting van de vraag binnen de juiste omstandigheden. Correct en serviceminded. Kleine details ivm klantgerichtheid ivm marketing en commercial issues kunnen nog groeipotentieel kennen. Maar in het geheel gekaderd ben ik een tevreden klant!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Niels

Score: 5

06 Jan 2019

Een topper in zijn vak ! Echt een aanrader !

Onlangs opgestart geweest door Bart naar een gezonder en sportiever leven ! Ik ben beginnende sporter en daar heeft hij zeker evenveel respect voor ! Bart is ook altijd super vriendelijk en staat altijd paraat voor hulp en tips ! Bart’s gedrevenheid en motivatie voor zijn vak voel je aan de hand van zijn uitleg en hulp bij de oefeningen ! Doe zo verder Bart !👌🏼


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Isabel Soenen

Score: 5

04 Dec 2018

we gaan er samen voor

Dankzij Bart , door zijn gedrevenheid en vriendelijke aanpak lukt het mij om er volledig voor te gaan, ik ervaar het als een steun om voor mijn lichaam en gezondheid zeer goed te zorgen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Annick Vandekerckhove

Score: 5

03 Dec 2018

Bart is gewoon top!

Drie maanden geleden stapte ik Alfa Fitness binnen met een mapje met daarop de woorden: "Op weg naar een gezonde levensstijl". Bart pikte mijn slogan in maar ik kreeg er zoveel voor terug. Ik heb na 3 maanden niet alleen goeie resultaten (- 7 kg, -10,5 cm omtrek, - 5% vetpercentage) maar hij gaf me tevens een stukje zelfvertrouwen terug. Bart gaat er volledig voor. Hij bezorgt je constant nieuwe schema's, voedingstips en bemoedigende woorden. (zonder de drill sergeant uit te hangen) Voor Bart is het een passie want zelfs tijdens mijn individuele trainingen kon hij het niet laten om me bij te staan met tips i.v.m het gebruik van toestellen of het corrigeren van mijn houding. Voor een Bourgondiër als ikzelf, heb je steeds een voldaan gevoel want een extraatje is af en toe eens toegestaan. Ik voel me na drie maanden zoveel actiever en wil zo mijn levensstijl verder zetten!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Siebe

Score: 5

02 Dec 2018

Ik werd goed geholpen en beleid bij mijn oefeningen en vriendelijk behandeld

Ik ben heel tevreden met mijn schema en mijn progressie ook een heel goede instructeur


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Personal Trainer
Bart Cooremans


Contactgegevens
E-mail: info@bcore.be
Tel: 0477819744
KVK: 0687793346

Adres
Bcore
Schoolstraat 21
8650 Houthulst


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate