9.4/10

Basis Reclame


12 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Employability

Score: 4

07 Jan 2016

Mark is makkelijk benaderbaar, denkt mee met de klant, doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Erg prettig als partner voor alles op het gebied van huisstijl en website

Ervaringen zijn goed. Huisstijl is zeer passend en betrokken uitgevoerd voor ons en ook het uitwerken van de website gebeurd op een betrokken en zeer prettige manier. Mark denkt mee, geeft gedegen advies en weet waar hij het over heeft.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

PTGM human resource management

Score: 4

25 Nov 2015

Professionele bedrijfsuitingen voor een goede prijs

Basisreclame zorgt ervoor dat onze bedrijfsuitingen er professioneel uitzien. Websites, factsheets, kerstkaarten, autoreclame, etc. Maar Basisreclame verzorgt ook grafische weergaven in onze HR-adviesrapporten en onderzoeksrapportages waar onze klanten telkens weer van onder de indruk zijn.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

LMB van den Berg

Score: 5

18 Nov 2015

Prettig bedrijf om zaken mee te doen

Onlangs heeft Mark een nieuwe website voor ons gebouwd, wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en de prettige communicatie.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marja Poldermans Fotografie

Score: 5

17 Nov 2015

Goede prijs-kwaliteit verhouding, perfect voor startende ondernemers!

Mark vertaalt samen met jou je wensen naar een website die jouw onderneming perfect in beeld brengt. Ook het ontwerp en de uitvoering van diverse vormen van reclamemateriaal is bij hem in goede handen. Inmiddels werk ik, als fotograaf, ook weleens samen met Mark aan opdrachten. De communicatie en afstemming hierbij verloopt uitermate prettig. Ik beveel Mark zeer zeker aan bij zzp-ers en MKB!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Alfons Mulder Fivéma

Score: 5

17 Nov 2015

Uitstekende dienstverlening voor een betaalbare prijs

Basis Reclame heeft voor mij de website, brochures, visitekaartjes ontwikkeld en geregeld en geeft adviezen hoe dit onderhouden kan worden. Mark Botter is creatief en komt met prima ideeën die erg toepasbaar zijn. Hij is een klankbord voor mijn bedrijf op het gebied van marketing en internet gebruik. De prijs/kwaliteit verhouding is prima.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Go North

Score: 5

17 Nov 2015

Proffesioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad.

Proffesioneel bedrijf met een persoonlijke benadering en hoge servicegraad. Wij zullen ook zeker in de toekomst gebruik maken van de diensten van Basis Reclame.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

NXPD B.V.

Score: 5

03 Mar 2015

Kwaliteit voor een goede en duidelijke prijs.

BasisReclame is ons vaste reclamebureau. Zij hanteren korte lijnen en snelle ''levering''. Kwaliteit staat hoog bij hun in het vaandel, op dit moment lopen 160 medewerkers in werkkleding waarvan het design van BasisReclame afkomstig is. Wij raden dan ook BasisReclame ten zeerste aan!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dorieke Robbe / Stads- en dorpsgezichten.nl

Score: 4

27 Feb 2015

Binnen 2 weken was mijn webshop klaar

Basis Reclame heeft een na een hele nette offerte, een mooie webshop op maat gemaakt. Ik verkoop mijn producten nu via mijn iDeal en tot nu hoor alleen maar positieve reacties van mijn klanten. Ook kan ik zelf mijn producten op de website zetten, dus hou ik de kosten laag. Als ik toch ergens niet uitkom kan altijd bellen en wordt ik snel geholpen. En ook prettig was: mijn webshop http://www.stadsendorpsgezichten.nl stond al binnen 2 weken online!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Eik Producties / Troubadour Rob Krot

Score: 5

27 Feb 2015

Goede Communicatie leidt tot prima Reclameuiting op mijn Auto

Autoreclame. Goede communicatie. Prima resultaat. Goed geluisterd naar mijn wensen en die vertaalt in een mooi product. Jaar garantie.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Warm and Tender Saunageuren en Wellness Producten

Score: 4

27 Feb 2015

Bijzonder plezierige samenwerking, met een uitstekend resultaat.

De opdracht, welke wij het bureau hebben gegeven, is vlug opgepakt en creatief erg goed uitgewerkt. De samenwerking is constuctief en plezierig. Ook de nazorg trajecten worden vlot opgepakt. Mark, dank je wel voor de plezieige samenwerking en op naar de vervolgopdracht van ons bedrijf.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Basis Reclame is een full service reclame bureau, gespecialiseerd in websites, drukwerk en autoreclame, tegen vaste lage prijzen.


Contactgegevens
E-mail: info@basisreclame.nl
Tel: 06 23 922 468
KVK: 54739985

Adres
Basis Reclame
Handelsweg 8-2
8061RL Hasselt


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate