9.8/10

Bagoa


10 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Anita

Score: 5

04 Oct 2017

Yama: klein maar fijn!

Super handig tasje met meerdere vakjes. Een eenvoudig ontwerp, mooie kwaliteit leer en duidelijk met aandacht gemaakt. Bagoa heeft het netjes ingepakt en vlot geleverd. Super om met een mooi cadeau aan mijzelf ook mensen in India te kunnen steunen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lisanne

Score: 4

11 Aug 2017

Snelle, prettige service

Prettige, snelle service.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

merel

Score: 5

06 Jul 2017

Fijn formaat, mooi materiaal

Bagoa-tassen zijn gemaakt van prachtig materiaal. Sterk en mooi. Ik heb een klein tasje, yama, aangeschaft. Gewoon voor als je de deur uit gaat met alleen sleutels, mobiel en portemonnee. Daarvoor is ie de perfecte afmeting. Sluiting doet het goed, verstelbaar hengsel dus dat is prettig.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sylvie

Score: 5

21 Jun 2017

Prachtige tassen van een bedrijf met een prachtige filosofie!

Toen ik de Shiva zag vond ik het gelijk een hele mooie tas. Ik twijfelde even of mijn laptop er wel in zou passen en of ik ‘m ook daadwerkelijk zou gaan gebruiken want normaal ben ik eigenlijk meer van de praktische rugzakken. Gelukkig past mijn laptop er perfect in (15 inch macbook). Dus het is eigenlijk een mooi en stijlvol alternatief voor m’n rugzak, als werktas kan ik ‘m zeker aanbevelen. Wat is ook echt een pluspunt vind is dat het een oerdegelijke tas is. Ik neem mijn tassen altijd overal mee naar toe en ben er niet altijd even voorzichtig mee. Niet dat er veel aan de Shiva kapot kan gaan, maar het materiaal is echt sterk en blijft mooi. Dus to all you yuppies out there: go get that bag!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Laurien

Score: 5

20 Jun 2017

Mooie, duurzame tassen

Het is niet makkelijk om een duurzaan geproduceerde tas te vinden die ook nog een beetje betaalbaar is. Bij Bagoa dan toch gelukt. Ben er erg blij mee! De tas is heel sterk en meer dan een jaar na aankoop, is het leer nog steeds mooi.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Laurien

Score: 5

20 Jun 2017

Mooie, duurzame tassen

Bagoa verkoopt mooie, sterke tassen die op verantwoorde wijze zijn geprduceerd. Ik draag de mijne heel vaak en hij ziet er een jaar na aankoop nog steeds goed uit. Ik kan het iedereen aanraden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lopke

Score: 5

19 Jun 2017

Hip, modern en simpel

Ik was opzoek naar een nette tas om mee te nemen naar werk. Daarom kocht ik 'Naga' de bruine shopper. Ik ga vaak met mijn laptop op pad naar afspraken. Ik vind het fijn om een mooie zakelijke tas te hebben. Kom je toch een stuk professioneler over. Daarnaast staat het ook nog eens hip. Het enige wat ik mis aan deze tas is een binnen vakje waar ik mijn sleutels en mobiel in kan doen. Ik zou deze tas zeker aanbevelen, aan jong en oud. Hij is strak, modern en simpel. Dat maakt de tas voor heel veel mensen interessant.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

merel

Score: 5

16 Jun 2017

Fijn formaat, mooi materiaal

Bagoa-tassen zijn gemaakt van prachtig materiaal. Sterk en mooi. Ik heb een klein tasje, yama, aangeschaft. Gewoon voor als je de deur uit gaat met alleen sleutels, mobiel en portemonnee. Daarvoor is ie de perfecte afmeting. Sluiting doet het goed, verstelbaar hengsel dus dat is prettig.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jacqueline

Score: 5

16 Jun 2017

Mooi, Handig, Duurzaam, Eerlijk, kortom Top

De combinatie van het verhaal :( hoe en waar hij gemaakt word. De uitstraling : prachtig soepel leer. En het gebruiksgemak Want : alles past erin en toch gescheiden door 2 vakken. Maken dat ik de tas elke dag weer gebruik.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Yvonne Aarts

Score: 5

15 Jun 2017

Ik ben super blij met de shiva!

Ik heb de Shiva nu 3 maanden. De tas blijkt multifunctioneel. Ik gebruik 'm voor werk, maar ook in m'n vrije tijd. Mijn laptop past er precies in en nu ik 'm in gebruik heb wordt ie eigenlijk alleen maar mooier. Absoluut een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

De mooiste leren tassen, fairly made in India.


Contactgegevens
E-mail: klantenservice@bagoa.nl
Tel: 0600000000
KVK: 68178786

Adres
Bagoa
boniplein 76
1094 SG Amsterdam


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate