9.8/10

Artist Capitol


19 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Felix en Josine

Score: 5

15 Dec 2015

Wat een geweldige service en te gekke band!

Werken met Artist Capitol was een absolute zegen - wij hebben louter positieve ervaringen! Band Hot Town werd door al onze gasten geroemd als absolute gangmaker van ons huwelijksfeest. Artist Capitol leverde bijzonder professionele service, kwam zijn afspraken heel goed na, heeft heel goed meegedacht en ons heel veel werk uit handen genomen. Wij bevelen Artist Capitol en band Hot Town dan ook van harte aan!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

USG Professionals

Score: 5

15 Dec 2015

Boston Tea Party, een geweldige band!

Wij hebben bij Artist Capitol de Boston Tea Party ingehuurd voor ons bedrijfsfeest in de Koepelkerk in Amsterdam. Het is echt een geweldige band en we waren allemaal ook erg tevreden en enthousiast over de DJ. Zeker een geslaagd feest!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Yvon Jonkers / Nederlands Huisartsen Genootschap

Score: 4

08 Dec 2015

Het is een geweldige band voor onze doelgroep.

Meestal hebben wij een band die vooral oude hits ten gehore brengt. The Tour doet ook veel nieuwe nummers. Dit beviel enorm.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Annelie & Paul

Score: 5

02 Nov 2015

Fantastische avond met The Tour!

The Tour heeft op ons bruiloftsfeest bijgedragen aan een fantastische avond die we niet snel zullen vergeten. The Tour is een waanzinnige band die weet hoe er een feestje gebouwd moet worden. Bedankt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

mind work productions

Score: 5

28 Oct 2015

super mega awesome persoonlijk betrokken

Het was een ware party om te mogen werken met Artist Capitol, wat een leuke mensen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sisley Nederland BV

Score: 5

27 Oct 2015

De band die we uiteindelijk voorgesteld kregen was super!

Verzoeknummers waren tevens mogelijk (ondanks dat het geen coversongs waren) en goede performance met veelzijdig repertoire. Enthousiaste bandleden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Josje & Ferdinand

Score: 5

10 Oct 2015

Waanzinnig bedankt!!

Deze zomer organiseerden wij zelf onze eigen bruiloft. Tijdens het organiseren kwamen wij erachter dat er meer werk in gaat zitten dan van tevoren bedacht. Artist Capitol heeft ons fantastisch geholpen door het faciliteren van onder andere de stroom, inrichting, techniek en heeft gezorgd dat we een waanzinnige band (Hot Town, echt een aanrader!) en DJ hadden gedurende de feestavond. Bovendien waren ze zelf ook aanwezig om te zorgen dat alles vlekkeloos verliep. De communicatie is zeer helder en transparant, dat was erg fijn. Kortom, Artist Capitol is een zeer professionele en meedenkende partij die wij van harte aanbevelen!! Liefs, Josje & Ferdinand


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

SarahLynne & Kris

Score: 5

09 Sep 2015

Best cover band in the Netherlands

In short, cover band The Tour could quite easily be the best cover band in the Netherlands; we’ve come across a lot of cover bands at work events and amongst all of the performances that we’ve seen, The Tour’s performance has stood out head and shoulders above the rest. For this reason we really wanted to have them play at our wedding party, and oh what a party it turned out to be! For many days later we kept hearing from our wedding guests about how much they enjoyed the live music and the energy of the performers. Leading up to the wedding, Artist Capitol have been very helpful during the preparations and planning - they made sure to visit the site and create the right setup to fit the venue. They even helped us to organise The Tour to make an acoustic performance at the reception dinner. Everything was perfect! Thanks so much to The Tour and Artist Capitol for making our wedding party a night to remember.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rick Vermeulen

Score: 5

07 Sep 2015

Boeken verliep gemakkelijk en de band was geweldig!

We hebben enorm van de band genoten. Ze trokken ons feest naar een hoger plan zonder de boel over te nemen. Van veel aanwezigen positieve reacties gehad en de vraag hoe we aan deze band kwamen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hete Peper

Score: 4

01 Sep 2015

Fijn, snel en direct contact, erg prettig samengewerkt!

Dj Erik was mooi op tijd. Paar kleine probleempjes met de apparatuur maar dat was snel verholpen. Vervolgens heeft hij een goede sfeer neergezet en aan het einde van de avond de mensen volop aan het dansen gekregen. Ook was hij erg flexibel en heeft hij langer gedraaid omdat de opdrachtgever dat vroeg.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Al meer dan 10 jaar adviseren wij onze (vaste) opdrachtgevers bij het vinden van de juiste artiesten en bands voor alle denkbare feesten en evenementen. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, festival, privéfeest, sportevenement of studentenfeest, wij vinden altijd de artiesten en bands die aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers.


Contactgegevens
E-mail: info@artistcapitol.com
Tel: 0614999509 / 0614661411
KVK: 34329232

Adres
Artist Capitol
Haarlemmerweg 317-F
1051LG Amsterdam


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate