9/10

Arestho


68 Beoordelingen (totaal)
3 beoordelingen (12 maanden)

94.1% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

94.1%

Ad van Rooij

Score: 1

17 Sep 2018

Arestho (vervolg)

Na tussenkomst van het keurmerk Qshops heb ik mijn aankoopbedrag teruggestort gekregen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Nee

Ad van Rooij

Score: 1

14 Sep 2018

Oplichter

Bij mijn bestelling werd een verkeerd produkt geleverd. Na telefonisch contact werd me verzekerd dat het goede produkt de volgende dag geleverd zou worden. Niet dus. Na meerdere keren telefonisch contact (tot 3x toe) en email (2x) werd me elke keer beloofd dat het produkt geleverd zou worden maar er er kwam helemaal niets. Na 2 weken had ik er geen vertrouwen meer in en heb mijn geld voor dat produkt teruggevraagd. Weer kreeg ik een belofte dat het geld dezelfde week terug gestort zou worden maar ook dat is niet gebeurt. Weer gebeld en weer de belofte dat het geld de volgende week terug gestort zou worden. En weer niets. Die Arie Goudswaard is een grote oplichter en ik raad niemand aan om hier zaken mee te doen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Nee

Atro

Score: 4

18 Dec 2017

Even terug komen opmijn vorrige reviev,

Na dat ik een prettig telefonische contact had met de klantenservice is alles naar tevredenheid opgelost, en heb ik ondertussen bij hun een vervolg bestelling gedaan en dat zal nog wel vaker gaan gebeuren daar ze toch een nette overzichtelijke webwinkel hebben met zeer nette prijzen. Net geen 5 sterren omdat het toch ergens even fout liep, maar dat kan overal gebeuren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Richard

Score: 5

20 Sep 2017

Heb een paar weken geleden een dompelpomp gekocht bij Arestho.

Deskundig advies; prima en vriendelijke afhandeling; snelle levering en dat alles ook nog eens voor een gunstige prijs vergeleken bij andere bedrijven. Kortom: een aanrader.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

T Le Febre

Score: 5

30 Jun 2017

snelle levering

Via google met insteekwoorden op de site terecht gekomen en de site viel op dat deze goed, verzorgd, betrouwbaar en makkelijk eruit ziet.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

David-Jan de Rijke

Score: 5

26 Jun 2017

Meedenkend

Heldere assistentie bij selectie van de juiste technische oplossing.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Leslie van den Heuvel

Score: 4

26 May 2017

goede service!

snelle levering, helaas verkeerd artikel geleverd. service is snel en goed opgelost!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

C.A. Loomans ( gepesioneerd Projectmanager KPN )

Score: 5

17 Mar 2017

Hoe een groot bedrijf een klein probleem heeft opgelost.

Er zijn bedrijven die niet alleen in groot , maar ook in klein kunnen denken. Een daarvan is Arestho. Groot leed bij een klein kind , door verlies van de slang van haar Amerikaanse lievelings drinkbeker, is door Arestho heel simpel en kosteloos opgelost. Dit geeft aan dat Arestho sociaal , maatschappelijk en service hoog in het vaandel heeft. Zal deze wijze van benadering zeker doorgeven. Nogmaals veel dank en weer een gelukkig mens(je) erbij.

Als alle problemen zo eenvoudig opgelost kunnen worden zou dat een hoop ellende schelen :-)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

R vd Meer

Score: 4

07 Feb 2017

Goed

Bestelling geplaatst, volgende dag in huis


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

H van Opstal

Score: 4

05 Jan 2017

1

1


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Groothandel in pompen, spiraliet, slangen, pvc, etc.


Contactgegevens
E-mail: info@arestho.nl
Tel: 078-7802388
KVK: 62402706

Website
http://www.arestho.nl

Adres
Arestho
Kerkstraat 38a
2951 GK Alblasserdam


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten