9.4/10

Arabische Lampen


20 Beoordelingen (totaal)
15 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Sergej

Score: 4

05 Apr 2019

Vlotte levering

Geen commentaar


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marguerite

Score: 5

07 Mar 2019

n.v.t.

Website zelf laad soms wat traag, dat is een verbeterpunt. Voor de rest ben ik tevreden over mijn bestelling.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Parsa Leppink

Score: 4

07 Mar 2019

veilig verpakt

Een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jay Hendrickx

Score: 5

07 Mar 2019

Prachtige handgemaakte lamp

Helaas was de lamp die ik graag wilde niet meer op voorraad. Toch heb ik hem bestelt en 6 weken gewacht. Ondertussen werd de lamp met de hand gemaakt in Cairo, en het eindresultaat was erg mooi! Omdat we moesten wachten kregen we nog een leuke korting.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mevrouw Boschma

Score: 5

07 Mar 2019

mooi cadeau

Ik heb mijn vriendin verrast met een lamp van deze webwinkel, ze was er erg blij mee.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Isabelle Bouwers

Score: 5

07 Mar 2019

Goede communicatie

Heel fijn contact gehad met de eigenaar. Vanwege zijn advies heb ik een goede keuze kunnen maken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dimara Joosse

Score: 5

07 Mar 2019

Great

Great


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Iddo van Hoesel

Score: 5

07 Mar 2019

Go zo door!

Goede service en mooie producten!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mauri Trum

Score: 5

07 Mar 2019

Leuke producten

Door de gaatjes in de lamp krijg ik inderdaad schitterende schaduwen in mijn woonkamer. Top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Michelle

Score: 4

07 Mar 2019

bestelling hanglampen

Ik heb 2 dagen langer moeten wachten door een fout bij PostNL, maar het was het wachten waard. Mijn huis is een stuk sfeervoller nu met mijn nieuwe hanglampen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Je kunt er niet meer omheen: Arabische lampen zijn in!
Met Arabische lampen creëer je nu ook de sfeer van duizend-en-een-nacht in je eigen huis. Ze beschikken over ronde vormen en staan bekend om hun prachtige lichtval, waardoor de mooiste schaduwen op plafond en muren ontstaan.
Het is inmiddels wel duidelijk dat Arabische lampen ook fantastisch staan in een westers interieur. Deze traditionele lichtbollen worden in Nederland vaak gecombineerd met een strakke inrichting. En in zo'n strak interieur wordt een Arabische lamp ineens een opvallend object.
Arabische lampen heb je trouwens in verschillende soorten, maten, vormen en patronen. Er is er dus altijd wel eentje die jouw huis omtovert in een Oosters paleis. Benieuwd welke hanglamp, tafellamp, wandlamp of plafonnier bij jou past?


Contactgegevens
E-mail: info@arabischelampen.nl
Tel: 0657554293
KVK: 67982174

Adres
Arabische Lampen
Postbus 17
4380 AA Vlissingen Vlissingen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate