9.4/10

Arabische Lampen


9 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Barbara de Vries

Score: 5

28 Oct 2018

Leuk contact ook

Prachtige lampen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nicole Seghers

Score: 4

26 Oct 2018

Mooie lampen goed verpakt , en op tijd geleverd

Ik ben er erg blij mee en hij brengt sfeer in huis 👌👌


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Irene

Score: 5

22 Oct 2018

Heel mooi assortiment lampen.

Supersnelle bezorging van mijn prachtige lamp. Ben er erg blij mee.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sanne Bedouch

Score: 4

24 Jun 2018

Tevreden, zijn mooie lampen

Heb de lampen van mijn opa en oma gekregen. Ben er erg blij en tevreden mee.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jerry van Alten

Score: 5

09 Mar 2018

Goede service, prachtige producten

Uitstekende service en een snelle levering. Mijn woonkamer ziet er een stuk mooier uit met de nieuwe Arabische lamp! Bedankt ArabisscheLampen.nl!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

L.Theune

Score: 5

05 Feb 2018

Erg blij en origineel!

2 staande lampen en 1 plafonaire besteld. Waren binnen 2 dagen binnen, goed verpakt en zien er erg mooi uit! Goede kwaliteits-prijs verhouding.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Manar El Khannouche

Score: 5

05 Feb 2018

Geweldige lampen!

Heel mooi, vooral als ze aan staan. Ook een prima service en een snelle levering


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

José Verbrugge

Score: 5

05 Feb 2018

Een echte aanrader

Fantastische lampen, zijn erg mooi en van een hoge kwaliteit. Top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Stijn van den Broek

Score: 4

01 Feb 2018

Goede kwaliteit met een degelijke service.

Prima lampen, goede kwaliteit materiaal. Vergeten was om de gebruiksaanwijzing mee te zenden. Deze kreeg ik erna keurig opgestuurd!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Je kunt er niet meer omheen: Arabische lampen zijn in!
Met Arabische lampen creëer je nu ook de sfeer van duizend-en-een-nacht in je eigen huis. Ze beschikken over ronde vormen en staan bekend om hun prachtige lichtval, waardoor de mooiste schaduwen op plafond en muren ontstaan.
Het is inmiddels wel duidelijk dat Arabische lampen ook fantastisch staan in een westers interieur. Deze traditionele lichtbollen worden in Nederland vaak gecombineerd met een strakke inrichting. En in zo'n strak interieur wordt een Arabische lamp ineens een opvallend object.
Arabische lampen heb je trouwens in verschillende soorten, maten, vormen en patronen. Er is er dus altijd wel eentje die jouw huis omtovert in een Oosters paleis. Benieuwd welke hanglamp, tafellamp, wandlamp of plafonnier bij jou past?


Contactgegevens
E-mail: info@arabischelampen.nl
Tel: 0657554293
KVK: 67982174

Adres
Arabische Lampen
Postbus 17
4380 AA Vlissingen Vlissingen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate