9.4/10

Arabische Lampen


19 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

07 Mar 2019

5

n.v.t.

Website zelf laad soms wat traag, dat is een verbeterpunt. Voor de rest ben ik tevreden over mijn bestelling.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Mar 2019

4

veilig verpakt

Een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Mar 2019

5

Prachtige handgemaakte lamp

Helaas was de lamp die ik graag wilde niet meer op voorraad. Toch heb ik hem bestelt en 6 weken gewacht. Ondertussen werd de lamp met de hand gemaakt in Cairo, en het eindresultaat was erg mooi! Omdat we moesten wachten kregen we nog een leuke korting.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Mar 2019

5

mooi cadeau

Ik heb mijn vriendin verrast met een lamp van deze webwinkel, ze was er erg blij mee.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Mar 2019

5

Goede communicatie

Heel fijn contact gehad met de eigenaar. Vanwege zijn advies heb ik een goede keuze kunnen maken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Mar 2019

5

Great

Great


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Mar 2019

5

Go zo door!

Goede service en mooie producten!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Mar 2019

5

Leuke producten

Door de gaatjes in de lamp krijg ik inderdaad schitterende schaduwen in mijn woonkamer. Top!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Mar 2019

4

bestelling hanglampen

Ik heb 2 dagen langer moeten wachten door een fout bij PostNL, maar het was het wachten waard. Mijn huis is een stuk sfeervoller nu met mijn nieuwe hanglampen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Mar 2019

5

Satisfied, nice lamps

Mooie lampen, snelle levering


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Arabische Lampen

Je kunt er niet meer omheen: Arabische lampen zijn in!
Met Arabische lampen creëer je nu ook de sfeer van duizend-en-een-nacht in je eigen huis. Ze beschikken over ronde vormen en staan bekend om hun prachtige lichtval, waardoor de mooiste schaduwen op plafond en muren ontstaan.
Het is inmiddels wel duidelijk dat Arabische lampen ook fantastisch staan in een westers interieur. Deze traditionele lichtbollen worden in Nederland vaak gecombineerd met een strakke inrichting. En in zo'n strak interieur wordt een Arabische lamp ineens een opvallend object.
Arabische lampen heb je trouwens in verschillende soorten, maten, vormen en patronen. Er is er dus altijd wel eentje die jouw huis omtovert in een Oosters paleis. Benieuwd welke hanglamp, tafellamp, wandlamp of plafonnier bij jou past?

Contactgegevens


0657554293
KVK: 67982174

Arabische Lampen
Postbus 17
4380 AA Vlissingen
Vlissingen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten