9.6/10

Arabische Lampen


27 Beoordelingen (totaal)
18 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

04 Apr 2019

5

Geweldig!

Luv it!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Mar 2019

5

Nette service

Wij hebben de lamp “Shula” gekocht, heel mooi. Deze was voor in onze woonkamer, maar ga er nu ook nog een halen voor in onze slaapkamer.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Mar 2019

5

Mooi aandenken

Ik heb deze lampen gezien op de markt in Cairo, leuk dat deze lampen nu ook in Nederland verkrijgbaar zijn! Niet alleen een hele mooie lamp, maar ook een leuk aandenken aan onze vakantie in Egypte.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Mar 2019

5

no

Seer mooi


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Mar 2019

5

Aanrader

Ik zou www.ArabischeLampen.nl aanraden! Geweldige producten, service en bezorgdtijd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Mar 2019

5

9

Lampen besteld voor ons restaurant, goed advies gekregen en een prachtig resultaat!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Mar 2019

5

Aardige medewerkers

Proffesionele organisatie


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Mar 2019

4

Adequate verzending

Prima


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Mar 2019

5

n.v.t.

Website zelf laad soms wat traag, dat is een verbeterpunt. Voor de rest ben ik tevreden over mijn bestelling.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Mar 2019

4

veilig verpakt

Een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Arabische Lampen

Je kunt er niet meer omheen: Arabische lampen zijn in!
Met Arabische lampen creëer je nu ook de sfeer van duizend-en-een-nacht in je eigen huis. Ze beschikken over ronde vormen en staan bekend om hun prachtige lichtval, waardoor de mooiste schaduwen op plafond en muren ontstaan.
Het is inmiddels wel duidelijk dat Arabische lampen ook fantastisch staan in een westers interieur. Deze traditionele lichtbollen worden in Nederland vaak gecombineerd met een strakke inrichting. En in zo'n strak interieur wordt een Arabische lamp ineens een opvallend object.
Arabische lampen heb je trouwens in verschillende soorten, maten, vormen en patronen. Er is er dus altijd wel eentje die jouw huis omtovert in een Oosters paleis. Benieuwd welke hanglamp, tafellamp, wandlamp of plafonnier bij jou past?

Contactgegevens


0657554293
KVK: 67982174

Arabische Lampen
Postbus 17
4380 AA Vlissingen
Vlissingen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten