9/10

Allround Styling


10 Beoordelingen (totaal)
1 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

27 Nov 2018

5

Net even anders

Wij werken regelmatig samen met Sandra. Ze heeft onze huisstijl ontworpen waar we erg blij mee zijn. Daarnaast is ze erg creatief en vernieuwend in het ontwerpen en stylen van nieuwe menukaarten / advertenties / drukwerk / frisse wind betreft decoratie restaurant. We hopen nog vele jaren samen te werken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Sep 2018

5

Creatief origineel en vernieuwd zonder de wens van de klant uit het oog te verliezen

Ik heb Sandra leren kennen als spontane dame met frisse ideeën. Bij ons heeft ze de woonkamer en de keuken aan een metamorfose onderworpen. Resultaat was verbluffend! Licht en met zoveel meer ruimte en rust. Haar ideeën over de meubels, aankleding en styling paste perfect bij onze wensen en portemonnee. Super bedankt Sandra!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Sep 2018

5

Fantastische, professionele, meedenkende en vakbekwamde service.

Wij hebben Allround Styling benaderd om mee te denken over het design van het geboorte kaartje van onze dochter. Het resultaat is precies geworden wat wij in gedachten hadden, eigenlijk nog beter! Snelle service en levering, kortom een ware vakvrouw.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Sep 2018

5

Persoonlijk en enthousiast

Sandra ziet wie je bent en past haar adviezen aan aan jouw eigenheid, daarmee is het dus altijd persoonlijk en past het bij wie jij bent.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Sep 2018

5

Geweldig!

Wij hebben een zeer goede ervaring met Allround styling, levert perfect werk af en is zeer creatief!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Sep 2018

5

Sandra weet waar zij mee bezig is en dat doet ze goed!

Heel prettig. Ze kan zich goed inleven in de klant en heeft na een paar woorden al ideeën voor haar ontwerp(en). Dit maakt het makkelijk als klant om dit soort taken uit handen te geven. Zij maakt iets wat bij de betreffende klant past. Door haar ideeën en ontwerpen krijg je als klant nog meer energie om verder te gaan, zoals bij mij, bij de start van mijn bedrijf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Aug 2017

4

Leuke samenwerking, veel creativiteit

Samenwerken met Allround Styling is lekker creatief bezig zijn. meersocial richt zich vooral op redactie/communicatie en wordt aangevuld met de creativiteit van Sandra van Allround Styling. Samen zetten we mooie dingen neer!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Aug 2017

5

Een creatief feest om samen te werken!

Allround Styling heeft op een ongedwongen en natuurlijke manier onze wensen vertaald naar een heel mooi logo en pakkende reclame uitingen. Het is heerlijk om met Sandra en Allround Styling samen te werken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Aug 2017

1

Top samenwerking, super service

Ons bedrijf heeft een heel mooie website door het passende ontwerp, de teksten en foto's. Alles kon in goed overleg en er is zeer actief meegedacht over de invulling en het ontwerp van de site maar ook met betrekking tot het logo en alle bijbehorende documenten als briefpapier etc. Er is erg veel tijd gestoken in de hele opzet. Voor de foto's en de beleving van de sfeer is zelfs de moeite genomen om naar de Ranch toe te komen! Echt een super service en er was nooit iets te veel gevraagd!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Aug 2017

5

Creatief maar wel met de wensen van de klant in het achterhoofd gewerkt

Ik heb Sandra als kundig en zeer betrokken ervaren. De website is op op tijd en volgens de opdracht uitgevoerd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Allround Styling

Contactgegevens

E-mail: info@allroundstyling.nl
Tel: 0653296569
KVK: 64113396

Adres
Allround Styling
Hittekamp 16
3956 RE
Leersum

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten