9.8/10

All Window


44 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Kevin Hiemstra

Score: 5

17 Nov 2016

Een absolute aanrader!

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Zeer tevreden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Durk Jan Akkerman

Score: 5

15 Nov 2016

Zeer tevreden over All Window!

Goede ervaringen met All Window - Kunststof Kozijnen. Goede service, de klant staat centraal & prima prijs-kwaliteit verhouding! Echt een aanrader.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ben vd Hoeven

Score: 5

28 Oct 2016

Zeer prettige, gezellige en professionele samenwerking

Vanaf het eerste contact was het gevoel al goed. Zeer vriendelijke mensen. Ook het opmaken en bespreken van de offerte verloopt zoals besproken. Alles wordt van A tot Z met je besproken en alles gaat in goed overleg. Het plaatsen van de kozijnen gaat goed georganiseerd en wordt zeer kundig geplaatst. Ik ben zeer tevreden over All Window en ik kan niet anders dan positief zijn over dit bedrijf. Mond op Mond reclame gaat dan ook vanzelf.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Cilla Ritsma

Score: 5

10 Oct 2016

Ik zeg doen!

Top service, en top kwaliteit. Zeker aan aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Theo Bijvoet

Score: 5

14 Sep 2016

goede kwaliteid en duidelijke afspraken

In ons geval een stel top monteurs goed en netjes en correct mogen zo terug komen niets op aan te merken


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Enzio Ardjosoediro

Score: 5

14 Sep 2016

Kwaliteit en uitgebreide service!

Op het moment dat je kiest voor All Window staat de klant gelijk centraal.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Stephan vd Meulen

Score: 5

04 Sep 2016

GEWELDIG BEDRIJF!!

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Er wordt goed met de klant mee gedacht en de monteurs leveren uitstekend werk en doen alles in overleg met de klant. Ik raad dan ook iedereen aan om net All Window in zee te gaan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Belle

Score: 5

02 Sep 2016

Een bedrijf met oog voor detail. Met kozijnen die het verschil maken.

Goede service, enthousiast team. Ze geven je goed advies i.p.v. meteen het duurste van het duurste. Ze luisteren naar je wensen en vanuit daar kijken ze wat er het best op aansluit. Echt een aanrader.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

B. & A. de Vries

Score: 5

02 Sep 2016

Een absolute aanrader!

Wij hebben nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen aan de voorkant van ons huis. Meer dan tevreden zijn wij over de service welke aan ons is geleverd. De producten zijn van hoogstaande kwaliteit en de installatie is netjes volbracht door de vriendelijke en bovendien vakkundige monteurs van All Window.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sytse Fokkinga

Score: 5

31 Aug 2016

Super tevreden!

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Zeer tevreden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

All Window is een innoverend, vooruitstrevend, flexibel en betrouwbaar bedrijf dat raamkozijnen, dakkapellen, schuifpuien en geveltechniek levert en plaatst door heel Nederland. Al meer dan 20 jaar zijn wij in staat om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden tegen een aantrekkelijke prijs. All Window gaat uit van haar eigen kracht en expertise.


Contactgegevens
E-mail: info@allwindow.nl
Tel: 058 213 59 25
KVK: 52736970

Adres
All Window
Polluxweg 5
8938 AZ Leeuwarden


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate