beoordeling custorate

Beoordelingen verzamelen

Wilt je inzicht in hoe tevreden of ontevreden je klanten echt zijn? Vraag ze dan actief om een beoordeling. Negen van de tien ontevreden klanten melden zich namelijk niet spontaan. Ze praten erover met familie, vrienden en collega's. Daar heb je geen grip op maar het helpt je wel.

Koppel daarom de klantbeoordeling-tool van Custorate aan je webwinkel en maak het je klanten gemakkelijk hun compliment of klacht te delen. Het wordt gegarandeerd een stuk drukker in je webwinkel.

Google beloont dat met een hogere plaats in de zoekresultaten. Klanten kloppen daardoor eerder bij je aan en dat is natuurlijk weer gunstig voor je omzet.

Nodig je klanten uit een beoordeling te schrijven en vergroot de omzet tot 25%.

Alle beoordelingen worden op een geoptimaliseerde (SEO) pagina vermeld. Dit alles zorgt ervoor dat je een betere ranking krijgt in Google.

sterren in de zoekresultaten

Sterren in organische zoekresultaten van Google vergroten de SEO van je bedrijf. Widgets met rich snippets bieden Google-vriendelijke inhoud, zodat klanten kunnen beoordelen of je service geschikt voor hen en een aankoop kunnen doen.

widget custorate

Widgets

Integreer je beoordelingen rechtstreeks in je website met onze widgets. Klantbeoordelingen kunnen worden weergegeven via een widget.

Geen stress, geen gedoe. De installatie is heel eenvoudig.

Wij bieden een hele eenvoudige integratie. Je verzamelt in een mum van tijd beoordelingen. Mocht je hulp nodig hebben, dan staan wij voor u klaar.

Modules Intregreren

Wij werken met veel platformen samen waardoor wij de module makkelijk kunen inbouwen

Start met reviews verzamelen

Gratis aanmelden