10/10

Uw Auto Adviseur


112 Beoordelingen (totaal)
62 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Monica De Meijer

Score: 5

09 Jun 2018

Goede service en heldere comminicatie

Een auto gezocht naar mijn wensen en de auto is goed verzorgd afgeleverd en onderzocht. Fijne samenwerking.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fugel Huisman Fine

Score: 5

08 Jun 2018

Fantastische service

Wij hadden snel een nieuwe auto nodig en hadden vrij specifieke eisen. Simon heeft ons met raad en daad bij gestaan. In zeer korte tijd hadden we precies de auto die we wilden voor een prachtige prijs en met garanties en service die we nooit zelf hadden kunnen regelen. Ik vertel aan iedereen die het horen wil: zoek je een nieuwe auto, ga naar Simon!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Henk en Sylvia Tieman

Score: 5

18 May 2018

Een top bedrijf met een zeer gedreven persoon

Was een tip van mijn garage, die wist dat ik een andere auto aan het zoeken was. Afspraak gemaakt voor een vrijdag middag, werd geluisterd naar onze wens waaraan een auto moest voldoen. De zelfde avond is via de app. al een auto voorgesteld en later volgde er nog een aantal. Al gauw bleef de eerst getoonde toch de aandacht trekken, en is aangegeven dat wij deze wilde zien De auto is na het weekend voor ons opgehaald en naar mijn garage gebracht, alwaar in bij zijn van mij, een aankoop keuring is gedaan. Besloten tot aankoop en de auto is na een kleine reparatie en een nieuwe APK donderdag bij de adviseur opgehaald. Hier nog de aanwezige toeters en bellen in de auto aan ons uitgelegd. De aanschaf was incl. service beurt, een nodige kleine reparatie en inruil auto. We zijn blij dat we op deze wijze aan een auto gekomen zijn. Voordeel: je hoeft niet zelf te zoeken en hebben binnen een week een andere auto. Met veel dank aan Simon Kopinsky Uw Auto Adviseur, welke voor alle ins en outs zijn vriendelijkheid en enorme inzet, heeft gezorgd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mayfare B.V.

Score: 5

17 May 2018

Een eerlijke en betrokken auto professional, met veel vakkennis en goed autotechnisch netwerk.

Simon Kopinsky werd mij door Hans van Hartskamp aanbevolen in mijn zoektocht naar nieuwe auto. Ik heb zelf de tijd niet en onvoldoende kennis om een goede auto te vinden en aan te schaffen. Simon heeft het hele traject vlot en uitstekend begeleid. Een aanrader om met hem een auto te kopen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bart ten Broeke

Score: 5

17 May 2018

Doet zn best voor koper en verkoper

Na keuring op de brug werd snel besloten mijn auto te kopen. Vlotte afhandeling zonder gezeur en boter bij de vis.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wilco Naber

Score: 5

17 May 2018

Goede en duidelijke adviezen

Ik vond het een prettige en heldere samenwerking, luistert goed naar je wensen, stelt advies af op je persoon en wensen. Geen onzin en goede duidelijke adviezen, zowel positief als negatief ('ik zou niet voor die auto gaan om ... ').


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rens Verhage

Score: 5

14 May 2018

Eerlijk, klantgericht en zeer vriendelijk

Ik werd benaderd door Simon met het bericht dat hij iemand had die geïnteresseerd was in de auto van mijn moeder (die ik verkocht voor haar). Alles tip too geregeld, auto is gecontroleerd op de brug wat voor vertrouwen zorgde hij de koper. Na akkoord, en betaling van de vooraf afgesproken prijs (dus geen gerotzooi met afspraken) werd ik netjes thuis gebracht. Absolute aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jaqueline Schildwacht

Score: 5

01 May 2018

Professionele aflevering en afhandeling, met passie voor de klant.

Uw Autoadviseur doet de naam eer aan. Ik heb een eerlijk, helder en goed overdacht advies gekregen op alle fronten. Luisteren naar de wensen en onzekerheden van de klant is zijn andere talent. Maatwerk leveren een uitdaging. Maar het allerbelangrijkste is de passie van Simon, voor zijn vakgebied maar bovenal voor de mens. De passie om het zijn klanten naar de zin te maken en tot in perfectie voor een goede aflevering te zorgen. Indien mogelijk, is alles ook nog eens op korte termijn in kannen en kruiken. Ik ben superblij met de auto en heb Simon als integer en empathisch mens hoog in het vaandel staan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Pack Walk /Lilian Piké

Score: 5

23 Apr 2018

Erg tevreden

Simon was erg vriendelijk en heeft mij goed geholpen bij t vinden van mijn nieuwe bedrijfs bus. Het was erg fijn dat het allemaal zo snel geregeld kon worden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Cynthia en Nigel

Score: 4

21 Apr 2018

Simon is erg behulpzaam in de zoektocht naar de juist auto.

Fijne samenwerking en eenmaal de auto in bezit kregen wij een uitgebreide uitleg over alle opties.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Uw Auto Adviseur is de eerste merkonafhankelijke auto adviseur die u persoonlijk begeleid in het kopen van een nieuwe of gebruikte auto op elke locatie.
Daar waar het u het beste uitkomt: bij u thuis, op uw werk of bij uw vertrouwde garage is waar wij u ondersteunen.
Volledige transparantie door speciale werksystemen waardoor mogelijke onzekerheden uit te sluiten zijn bij de aanschaf. Zo gaat de gebruikte auto altijd op de werkbrug en nemen wij de auto samen door.
Het unieke systeem van betalen als het u echt bevalt verzekerd u van de juiste service en keuze voor de prijs die bij u past.
kijkt u op www.uwautoadviseur.nl voor meer informatie.


Contactgegevens
E-mail: info@uwautoadviseur.nl
Tel: 0624577479
KVK: 66697697

Adres
Uw Auto Adviseur
Schinkeldijkje 10 unit 26
1432CE Aalsmeer


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate