9.8/10

Ultra Fun


28 Beoordelingen (totaal)
27 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Mark

Score: 5

14 Jul 2018

Super service

Springkussen gehuurd, prima voor elkaar. Op alle vragen vlot een antwoord en lekker flexibel met het retourneren. Ik weet waar ik de volgende keer moet zijn voor een springkussen o.i.d.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gabriela van der Wilt

Score: 5

14 Jul 2018

Abraham

Abraham gehuurd, contact via de mail was goed. Hij was in super staat en heeft de hele dag voor de deur gestaan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marco

Score: 5

14 Jul 2018

Aanrader!!

Heb de koelkast en de partytent gehad. Goede kwaliteit en prima service en contact. Flexibiliteit en meedenken mbt terugbrengen en vervoer


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Chris

Score: 5

14 Jul 2018

Prima prijs-kwaliteit

Opgehaald en terug gebracht op makkelijke lokatie.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Robert

Score: 5

14 Jul 2018

Verkopen GEEN gebakken lucht. Gewoon goed. Geqoon doen!

Afspraak is afspraak en ze zijn heel flexibel betrefende de ophaal em terug brrng tijden. Toppie


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

🖐🏿Fam. van der Velde

Score: 5

18 May 2018

Prima bedrijf

Springkussen gehuurd voor kids onder de 10 jaar, mooi springkussen! Omdat we geen aanhanger konden regelen, hebben we een aanhanger kunnen lenen bij ultrafun, top!Ook geen enkel probleem wanneer we het springkussen terug konden brengen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tigelaar

Score: 5

17 May 2018

Stevige 6x3 m partytent gehuurd

Degelijke partytent 6x3 m gehuurd. Stevig metalen frame met goed zijl erop. Buizen worden met kleurcodering aangeboden... makkelijk in elkaar te zetten..2 man is dan wel erg handig. En erg flexibel over gebruik en terug bezorgen .. al met al erg goed bevallen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wendy Donker

Score: 5

02 May 2018

Ultra fun is zeker aan te raden om spullen te huren voor een feestje!

Wij hebben een tent gehuurd voor ons familiefeest. Het was een mooie tent, makkelijk op te zetten ook! We zijn erg vriendelijk geholpen en zullen voor een volgend feestje ook zeker weer naar Ultra fun gaan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Alwin Ties

Score: 5

12 Apr 2018

super!

Snelle reactie, nette communicatie en afspraak is afspraak. Dank!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Michel de Reus

Score: 5

12 Apr 2018

Mooie poppen en goede service

Een mooie sarah cartoon gehuurd. Top kwaliteit pop en netjes geholpen. Goede uitleg gekregen. Ik huur zeker weer iets bij dit bedrijf!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Verhuur van springkussens, partytenten, opblaasfiguren, partytentverhuur.


Contactgegevens
E-mail: info@ultrafun.nl
Tel: 0648552021
KVK: 68646003

Website
http://www.ultrafun.nl

Adres
Ultra Fun
Koekoeklaan 19
7905 HJ Hoogeveen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten