9.8/10

Ultra Fun


23 Beoordelingen (totaal)
22 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

🖐🏿Fam. van der Velde

Score: 5

18 May 2018

Prima bedrijf

Springkussen gehuurd voor kids onder de 10 jaar, mooi springkussen! Omdat we geen aanhanger konden regelen, hebben we een aanhanger kunnen lenen bij ultrafun, top!Ook geen enkel probleem wanneer we het springkussen terug konden brengen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tigelaar

Score: 5

17 May 2018

Stevige 6x3 m partytent gehuurd

Degelijke partytent 6x3 m gehuurd. Stevig metalen frame met goed zijl erop. Buizen worden met kleurcodering aangeboden... makkelijk in elkaar te zetten..2 man is dan wel erg handig. En erg flexibel over gebruik en terug bezorgen .. al met al erg goed bevallen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wendy Donker

Score: 5

02 May 2018

Ultra fun is zeker aan te raden om spullen te huren voor een feestje!

Wij hebben een tent gehuurd voor ons familiefeest. Het was een mooie tent, makkelijk op te zetten ook! We zijn erg vriendelijk geholpen en zullen voor een volgend feestje ook zeker weer naar Ultra fun gaan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Alwin Ties

Score: 5

12 Apr 2018

super!

Snelle reactie, nette communicatie en afspraak is afspraak. Dank!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Michel de Reus

Score: 5

12 Apr 2018

Mooie poppen en goede service

Een mooie sarah cartoon gehuurd. Top kwaliteit pop en netjes geholpen. Goede uitleg gekregen. Ik huur zeker weer iets bij dit bedrijf!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Roel Vegt

Score: 5

03 Apr 2018

Uitzonderlijk goede en mooie Sarah-pop tegen een zeer scherpe huurprijs en zeer goede service.

Voor mijn vrouw zocht ik een mooie en zelden voorkomende Sarah-pop en wel tegen een zeer schappelijke huurprijs. En zie daar: de pop leek ook nog op mijn vrouw.......Ultra Fun: bedankt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Snijder

Score: 5

03 Apr 2018

Top!

Prima service en goed onderhouden springkussens!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Snijder

Score: 5

03 Apr 2018

Dik tevreden!

Goede kwaliteit van springkussens en een goede service.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sandra

Score: 5

30 Mar 2018

Zeer klantvriendelijk en goed materiaal

Goed materiaal en beslist niet duur daarnaast zeer klantvriendelijk.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

R.Assen

Score: 5

28 Mar 2018

Top geregeld ,goede service

Prima kwaliteit voor een goede prijs,volgende keer weer


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Verhuur van springkussens, partytenten, opblaasfiguren, partytentverhuur.


Contactgegevens
E-mail: info@ultrafun.nl
Tel: 0648552021
KVK: 68646003

Website
http://www.ultrafun.nl

Adres
Ultra Fun
Koekoeklaan 19
7905 HJ Hoogeveen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten